Shock!

július 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb agyműtét vár Oz Foxra

Ismét műteni kell Oz Foxot, a Stryper gitárosát. Az évek óta súlyos egészségügyi problémákkal küzdő zenész kihagyni kényszerül zenekara következő turnéját.

0515ozfox

Épp To Hell With The Amps néven készül akusztikus észak-amerikai turnéra a Stryper, ám a zenekar Oz Fox gitáros nélkül kényszerül majd kiállni a színpadra a koncerteken. Mint emlékezetes, Foxnak az utóbbi években két agyműtéten is át kellett esnie egy nyaki, illetve egy fül mögötti tumor miatt, most pedig újabb komplikációk merültek fel nála. „Pár sikeres operáció után reménykedtünk, hogy Oz már maga mögött hagyta a nehézségeket, ám sajnos egy közelmúltbeli rutinellenőrzés eredménye csalódást keltett: a korábbi műtét helyén ismét problémák merültek fel. Oz orvosai emiatt úgy vélik: a kezelése részeként szükség van egy újabb műtétre. Mint tudjuk, minden műtéti beavatkozás kockázatokkal jár, de most úgy tudjuk, ez a mostani kevésbé lesz invazív, mint a legutóbbi, így pozitívan állunk elébe" – áll a zenekar nyilatkozatában.

A 63 éves Fox helyén Will Doughty játszik majd a Stryper közelgő akusztikus koncertjein, gitár helyett billentyűkkel dúsítva a hangzást.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.