Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új projekttel tér vissza a rekordjózan Al Jourgensen

0817al A Ministrynek ugyan vége, de Al Jourgensen mester természetesen nem képes abbahagyni a zenélést: a megtisztult, jelenleg teljesen józan életet élő legenda Dubweiser néven indított új projektet.

Egyelőre nem tudni, milyen vonalon mozog majd a Dubweiser – elvégre a jó öreg Al elég sok dologba belekapott hosszú karrierje során –, de valószínűleg még idén hallhatunk belőle valamit. A részleteket mindenesetre a közeljövőre ígéri, de ezelőtt, konkrétan ezen a héten még kijön egy retrospektív CD/DVD-csomag a Ministrytől is Last Tangle In Paris címmel, benne a legutóbbi, 2012-es DeFiBriLaTour során készült felvételekkel, illetve egyéb érdekességekkel.

Jourgensen egyébként valószínűleg megdöntötte saját józansági rekordját, ugyanis azóta tiszta, hogy február elején bevonult egy rehabilitációs klinikára, ahol kigyógyították utolsó, még megmaradt függőségéből, az alkoholizmusból. Al azóta visszaköltözött Dél-Kaliforniába, és elvált feleségétől, Angelina Lukacintól is, akivel tizenkét éve voltak házasok.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.