Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új projekt Max Cavalerától: „Extrém agressziószintet csíptünk el ezzel a lemezzel”

0129gaadGo Ahead And Die néven új zenekart alapított Max Cavalera. A projekt a Nuclear Blastnél jelenteti majd meg első nagylemezét.

Friss banda leszerződtetését jelentette be a Nuclear Blast. A Go Ahead And Die tagjai Max Cavalera énekes/gitáros (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed) és kisebbik fia, Igor Amadeus Cavalera énekes/gitáros/basszer, illetve Zach Coleman dobos (Khemmis, Black Curse). A trió hangzása death és thrash metalos elemeket vegyít punkos ízekkel, konkrét példaként pedig a korai Celtic Frostot nevezik meg inspirációként.

„Ez egy egyedülálló apa-fia együttműködés: old school találkozik benne új attitűddel!", mondja Max. „Igor beteg riffjei, rámenős szövegei, meg Zach brutális dobolása engem is nagyban inspirált!" „Olyan gyors, gyűlölettől fűtött energiát szállítunk, amit évek óta nem lehetett hallani", így Igor. „Úgy érzem, extrém agressziószintet csíptünk el ezzel a lemezzel", teszi hozzá Zach. „Gondoljon mindenki a '89 körüli metál/punk-vonalra: ez az old school stílus keveredik a körülöttünk lévő világra reflektáló újabb hangzásokkal."

A zenekar első lemezének megjelenése még idén várható.

 

Hozzászólások 

 
#3 Venomádi 2021-01-30 19:25
Hülye divat lett a zeneiparban ez a családostól zenélés. Már nem egyszer bebizonyosodott , hogy ebből legfeljebb a testvéri kapcsolat a leggyümölcsözőb b (többek között Pantera, Van Halen, akik nem keveset profitáltak ebből a tényből). Eddig aláírom. Ugyanakkor mind a két banda ellen is ez dolgozott leginkább. Az apa-fia zenélgetés meg mindig öncélú szórakozásnak tűnik. Valami olyasmi, ahol félremegy a művészet. De ez magánvélemény. Persze, nem mintha Cavalerának bármi vesztenivalója is volna már ezzel. De amint egy ilyet olvasok, részemről alábbhagy a kíváncsiság. Na meg ez a név. Legalább lenne humora a csávónak. Scott Iannek jobban állna az ilyesmi, de még tőle is necces.
Idézet
 
 
#2 Bólogató kutya 2021-01-30 14:50
Az agresszív részek még agresszívebbek, a gyűlölettől fűtött energiák még gyűlölettől fűtettebbek.
A zenekarnév pedig az eddigi legzenekarneveb b.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2021-01-30 10:27
Hát.... papíron még jól is hangzik, de sajnos Max felett már elszállt az idő :/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.