Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új projekt Devin Townsendtől: „Remélhetőleg könnyebbé tehetem mindenki számára a jelenlegi helyzetet”

Új projektet indított Devin Townsend. A Quarantine Projecttel – mint nevéből is sejthető – a következő hetek nehézségeit kívánja enyhíteni a kanadai mester.

devin_townsend_k2017_02

A legtöbb előadóhoz hasonlóan Devin Townsend is kénytelen volt elhalasztani aktuális koncertjeit, és most egy közösségi finanszírozásos oldal segítségével szeretné csökkenteni emiatti bevételkiesését. Mivel a kezdeményezés már aránylag gyorsan komoly eredményeket hozott, Devin viszonzásul máris bemutatott egy új dalt Quarantine címmel, amellyel meg szeretné köszönni mindenkinek a támogatásokat. „Igyekszem annyi új zenét közzétenni a következő időszakban, amennyit csak tudok”, mondja. „A cégem sok embert foglalkoztat, és a támogatásotok rengeteg különböző módon segített nekünk. Pontosan tudom, hogy ez az egész mindnyájunkat érint, és azt is, hogy akár más munka után is nézhetnék erre az időre, mint ahogy sokan rákényszerülnek. De arra gondoltam: a legjobb, ha a mostani munkámra koncentrálok, hiszen ebben vagyok a legjobb. Ezzel remélhetőleg könnyebbé tehetem ezt a helyzetet mindenki számára. Szeretném a lehető legtöbbet visszaadni nektek a következő időszakban, és remélem, hogy a közzétett zenéim egy kis örömöt nyújtanak majd ezekben a nehéz időkben mindazoknak, akik szeretik a dolgaimat.”

Mindez nem feltétlenül csak friss dalokat jelent, Devin elvileg különböző streamekkel, koncertfelvételekkel, talán még podcasttel is jelentkezik majd. Townsend június 15-én elvileg Budapesten lép majd fel, ezt a bulit egyelőre még nem törölték, de a jelen helyzetben természetesen inkább senki se tekintse kőbe vésettnek, hogy lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.