Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új, magyar nyelvű EP-vel jelentkezik a Cadaveres

0716cadHazai címmel új EP-t jelentet meg jövő héten a Cadaveres. A kiadvány elsődleges érdekessége, hogy elsősorban korábbi számok magyar nyelvű változatait rejti, bevallottan egy kisebb rádiós nyitás jegyében.

„Idén 10 éve annak, hogy megalakult a Cadaveres, és ezt a jeles alkalmat akartuk még emlékezetesebbé tenni ezzel a spéci EP-vel”, mondja a zenekar. „A digipak csomagolás hét, főként magyar nyelvű nótát rejt, és erre utal a Hazai cím is. A nóták szorosan kapcsolódnak a 2013-as Demoralizer lemezünkhözhez, az eredeti változatok – angol nyelven – azon az albumon jelentek meg. Ugyanakkor a magyar nyelvű dalok mellett vannak akusztikus átiratok is a Hazai EP-n, valamint egy Ákos-nóta, a Szeress így újraértelmezését is elkövettük. Nem titkolt szándékunk, hogy a Hazai EP dalaival bekerülhessünk a legtöbb hazai rádió műsorába, ez korábban csak ritka alkalmakkor sikerült.”

A felvételek ismét Érden készültek Varga Zoltánnal. A zenekart június 21-én a Barba Negra Trackben, a Sepultura előtt is meg lehet nézni, de emellett egy sor fesztiválon ott lesznek még az EFOTT-tól kezdve a FEZEN-en, a SZIN-en, a Tattoo The Sunon, a SZAR-on, Arlón és a C+-on át egészen az East Fesztig. Az EP-ről két dal alább meg is hallgatható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Yoe 2015-07-18 02:20
[quote name="aldilá"]Dunaújvárosban a minap könnyen elhagytam őket a 4-5. dal környékén (mondjuk, a Destruction javára). Körmi felkonferálása is sejtetett valamit, de nóta borzasztóbb lett annál is. Körmi és Szabi ősrégi tisztelőjeként, a CDT kezdeteitől, mondom, ez borzalom a régi rajongóknak. Sok sikert az újakhoz, őszintén!




Egyetértek. Én is a CDT óta követem őket, sajnos már a DeMoralizer albumuk is gyengébb, ha úgy tetszik "poposabb" lett az előzőeknél, a tingli-tangli számukat meg nem tudom hova rakni... Egyrészről valahol értem, hogy "rádiózni" akarnak, mert megérdemelnék, másrészről meg... Szerintem nem arról kellene szólnia a történetnek. Nem lenne szabad ennyi, és ilyen kompromisszumo( ka)t kötni. Fehérváron jelen voltam a 10. szülinapi bulijukon, ott Kecskés Peti volt a meglepi vendég, és elnyomták a What we want-ot! Na, az fasza volt! (Meg az egész buli is.)
Idézet
 
 
+1 #4 cápaidomár 2015-07-16 18:51
Hajrá srácok!
Bírom ezt a csapatot, talán asszem a 2006-os szigeten kurva jó bulit nyomtak. Aztán sajnos dolgom akadt, és le kellett lépnem, de a mai napig jó emlék.

Hátha jó lesz, bár az Ákos átirat kicsit fázós nekem.
Idézet
 
 
+1 #3 aldilá 2015-07-16 18:35
Dunaújvárosban a minap könnyen elhagytam őket a 4-5. dal környékén (mondjuk, a Destruction javára). Körmi felkonferálása is sejtetett valamit, de nóta borzasztóbb lett annál is. Körmi és Szabi ősrégi tisztelőjeként, a CDT kezdeteitől, mondom, ez borzalom a régi rajongóknak. Sok sikert az újakhoz, őszintén!

Ugyancsak a Rockmaratonon, ugyanazon a színpadon, kicsivel korábban a Remorse zenekar a maga ósdiságával tarolt. Istenek ők ma!
Idézet
 
 
+4 #2 Draveczki-Ury Ádám 2015-07-16 17:01
Idézet - Sárvári Gábor:
Ez nagyon érdekes hogy jövő héten jelenik, mert én múlt hét szombaton már megvettem a media marktban. Ez hogyan?

A zenekar facebookos oldalán még előrendelésről volt szó két nappal ezelőtt, de a fizikai hanghordozó erősebb érv a leírt szónál. :)
Idézet
 
 
+1 #1 Sárvári Gábor 2015-07-16 16:22
Ez nagyon érdekes hogy jövő héten jelenik, mert én múlt hét szombaton már megvettem a media marktban. Ez hogyan?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.