Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új DVD-vel jelentkezik idén a Whitesnake

2012-ben nem várható aktivitás a Whitesnake-től, akik gyakorlatilag folyamatosan úton voltak a tavaly tavaszi lemezmegjelenés óta. A csapat idén a turnén rögzített felvételek véglegesítésével foglalkozik, ugyanis hamarosan új élő DVD-vel jelentkeznek.

A Whitesnake befejezte a tavalyi Forevermore lemez turnéját, amelynek keretében nyáron Budapestet is érintették. Az idei évben a csapat a koncerteken rögzített rengeteg anyag keverésével, kistafírozásával foglalja el magát, ugyanis még belátható időn belül szeretnének kihozni egy új koncert DVD-t. Más projektek szintén előkészítés alatt állnak, de ezekről egyelőre nem nyilatkoztak: annyi bizonyos, hogy új dalokon is dolgoznak, egyelőre azonban nem készítenek friss stúdióalbumot. A DVD megjelenésének időpontja jelenleg még nem ismert, de valószínűleg még 2012-ben kijön.

A bandához kapcsolódó hír, hogy április 7-én lesz a klasszikus 1987 lemez megjelenésének huszonötödik évfordulója. A '80-as évek egyik legsikeresebb hard rock anyagáról aznap mi is megemlékezünk a Klasszikushock rovatban.

A Whitesnake 1990-es doningtoni fellépését megörökítő legutóbbi DVD kiadványról itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.