Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalokon dolgozik a Slipknot

Shawn Crahan ütős megerősítette: megkezdte a dalszerzést a következő nagylemezhez a Slipknot legénysége. Mindez persze nem jelenti azt, hogy gyorsan kijönne a 2014-es .5: The Gray Chapter folytatása, de az azt megelőző hatéves szünet aligha ismétlődik meg.

slipknot_k2015_03

„Zenekarként írunk, Corey-val együtt”, mondta a detroiti WRIF rádiónak Shawn Crahan, amikor arról kérdezték, hogy halad a munka az új Slipknot-dalokon. „De közben szabadságon vagyunk, és ez így is lesz most egy ideig, méghozzá hosszú ideig. Nagy szükségünk van rá, hiszen három éven át turnéztunk. Corey közben intézi a Stone Sour ügyeit is, ami tök jó. Ez is hozzátartozik az életéhez, nagyon jól csinálja, és imádja. És mondom, mi meg közben írjuk a zenéket az új Slipknot-lemezhez. Ő pedig tudja ezt, mert kapja a dalokat.”

A következő album megjelenése persze ettől még elég messze van. „Most úgy érezzük, írni akarunk. Nagyon élveztük a The Gray Chapter megírását is, és azok az emberek, akik akkor először dolgoztak együtt a nótákon, a megelőző tizenöt évben sosem írtak közösen számokat. Szóval kicsit másképp mennek most a dolgok, ami nagyon izgalmas és szórakoztató, tényleg remekül érezzük közben magunkat. Egy nyugis helyen, mindenféle külső behatás nélkül dolgozunk. Nincs szükségünk nagy, csilivili stúdiókra ahhoz, hogy dalokat írhassunk. Simán átugrunk egymáshoz, és nekiállunk, érted? Miért kellene ehhez elköltenünk egy rakás pénzt stúdiózásra? Szóval nem stúdiózunk, simán csak írjuk a zenéket az új albumhoz, és folyamatosan küldözgetjük a dalokat Corey-nak. Eleve van egy csomó ötletünk, ami az elmúlt három évben született turné közben. Egészen nagyszerű dalok.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 revdav11 2017-03-03 09:59
Hallottuk ezt már párszor...
Igazából nem tudom kell-e még az a lemez. A Grey Chapter így 2-3 év távlatából már messze nem olyan jó, mint amennyire rápörögtem a megjelenésekor, sőt...
Idézet
 
 
+1 #1 Scud 2017-03-03 09:24
Pont most vettem elő megint a szürke fejezetet. Milyen kis intuitív vagyok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.