Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dallal emlékezik a néhai Marcel Jacobra a Talisman

Friss dallal jelentkezett a Talisman. A Save Our Love ugyanakkor természetesen nem jelenti a Marcel Jacob basszer/főnök tragikus halála óta inaktív zenekar újjáéledését.

0201mj

Save Our Love címmel új számot mutatott be a Talisman, akik tizenöt éve halott basszerükre, Marcel Jacobra emlékeznek a dallal. A témát Jeff Scott Soto énekes és Pontus Norgren gitáros írta, de szerepel benne a banda dobosa, Jaime Borger is, vendégként pedig Mic Michaelit, a Europe billentyűsét, Johan Niemann basszert (Evergrey) és vokálfronton Soto régi zenésztársát, BJ-t is felvonultatja. „Idén január 30-án ünnepelte volna 60. születésnapját Marcel Jacob – mondja a zenekar a dalról. – Ebből az alkalomból szerettük volna ráirányítani a fényt a mentális betegségekre, ugyanis túl sokan veszítik el túl korán a szeretteiket, a barátaikat.”

Marcel Jacob 1989-ben alapította a Talismant, miután John Norummal, Yngwie Malmsteennel és a korai Europe-pal is zenélt. A dallamos rockszíntéren kultikus albumok sorát készítő banda több ízben is leállt, hogy aztán újjáéledjen, ám 2009-ben végleg befejeződött a történetük, Jacob ugyanis az év nyarán önkezével vetett véget életének.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.