Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albumával veszi be a Budapest Parkot a Bring Me The Horizon

Visszatér Magyarországra új nagylemezével a Bring Me The Horizon. Oli Sykesék június 17-én, a Budapest Parkban adnak majd koncertet.

0307bmth

Hamarosan új lemezzel jelentkezik a Bring Me The Horizon. A Post Human: Nex Gent fix munkatársukkal, Dan Lancaster producer/hangmérnökkel rögzítették, és a legutóbbi, 2020-as Post Human: Survival Horror folytatása lesz. A Kool-Aid című dalt már korábban bemutatták a lemezről, amely a mostani hírek szerint nyáron érkezik majd. A banda életében komoly változást jelentett, hogy decemberben baráti légkörben távozott soraikból Jordan Fish billentyűs. Fish 2012-ben csatlakozott a Bring Me The Horizonhoz, és a csapat egyik legfőbb dalszerzőjének számított, közreműködése nélkül bevallottan nem születhettek volna meg a korábbiakhoz képest jelentős stílusváltást eszközölő, a zenekart a népszerűség új fokára juttató Sempiternal, That's The Spirit és amo lemezek.

A csapat tavaly ismét fellépett hazánkban, idén pedig folytatják a szériát, és június 17-én új dalokkal térnek vissza Budapestre, hogy ezúttal a szabad ég alatt szórakoztassák a közönséget a Budapest Parkban. A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők március 7-én, 11 órától, a teljes körű jegyértékesítés pedig március 8-án, 11 órakor indul. Jegyek a www.livenation.hu oldalon és a www.budapestpark.hu oldalon kaphatók. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.