Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Turnéra indul minden idők legbrutálisabb összeállítású haknicsapata

Olyan összeállítású hakniturnéra kerül sor Közép- és Dél-Amerikában májusban, amilyet még tényleg nem látott a világ: a Rock'N'Roll Allstars projektben valóban a leghatalmasabb lemezeladó zenekarok egyes tagjai egyesítették erőiket.

A Matt Sorum agyából kipattant Rock'N'Roll Allstarsban az egykori The Cult és Guns N' Roses dobos mellett olyan arcok vesznek részt, mint Gene Simmons, Joe Elliott, Duff McKagan, Gilby Clarke, Glenn Hughes, Sebastian Bach, Steve Stevens, Mike Inez, Billy Duffy és Ed Roland, aki az Európában teljesen ismeretlen, ám az Egyesült Államokban a '90-es években komoly karriert befutott grunge/alternatív Collective Soul énekese. A turnét beharangozó március 1-jei Los Angeles-i sajtókonferencián Sorum mellett Simmons, McKagan, Clarke, Bach és Hughes egyaránt ott voltak. Az előzetes tervekkel ellentétben Jason Newsted végül nem csatlakozott a megmozdulásokhoz.

„Igazi megvalósult álom számomra, hogy énekelhetek Gene Simmons első side-projektjében", kommentálta a turnét Sebastian Bach. „Ha valaki kissrác koromban azt mondja nekem, hogy egyszer egy bandában zenélek majd Gene Simmonsszal és Glenn Hughes-zal, az lett volna a válaszom: dehogy! És tévedtem volna! A legjobb KISS, Deep Purple, Guns N' Roses, Skid Row és Def Leppard nótákat nyomjuk majd a turnén!"

Európai megmozdulásokról egyelőre sajnos nincs szó...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.