Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Troy Sanders is csatlakozott Cavalera és Puciato zenekarához

Elég régóta tudni lehet, hogy Max Cavalera és a The Dillinger Escape Plan frontembere, Greg Puciato közös projekten dolgozik, most azonban egy harmadik tag is beszállt az istentelen pároshoz: az új ember nem más, mint a Mastodon basszusgitáros/énekese, Troy Sanders.

„Épp most csatlakozott a zenekarhoz Troy a Mastodonból, szóval most már három énekese van a projektnek, ami egyszerűen gyilkos”, magyarázta a formációról Max egy szingapúri rádióműsornak adott interjújában. „Nagyon izgatott vagyok a dolog miatt, úgy gondolom, igazán eredeti lesz. Nem is ismerek más metal formációt, ahol három énekes énekelne ilyen stílusban. Majdnem olyan lesz, mint a Transplants metal változata, hiszen ott is három énekes volt. A megközelítést tekintve bizonyos szempontból a Nailbomb nyomdokain haladunk, mert ebben is ott van egy nagy adagnyi a csináld-magad típusú punk rock szellemiségből. A dalokat nagyon gyorsan megírjuk, nem agyalunk rajtuk túl sokat. Én jobban szeretem ezt a munkamódszert, a végeredmény pedig állati nyers. Decemberben most írjuk a zenét, aztán reményeim szerint januárban eljutunk a stúdiózásig.”

A triónak egyelőre még mindig nincs neve, vagyis tényleg elég spontán módon intézik a dolgaikat…

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 Mr.Bronson 2012-11-02 12:31
Na erre nagyon kíváncsi leszek!Bár van bennem egy kis félsz,a Nailbomb soha nem volt nagy kedvencem(ahogy a korai Soulfly sem)remélem inkább csinálnak valami meghökkentőt mint egy 'várható volt' lemezt....
Idézet
 
 
+3 #4 KoaX 2012-11-01 15:34
adni fogja
Idézet
 
 
+10 #3 Soo85 2012-11-01 15:09
Eddig is érdekelt ez a project, de most hogy az egyik kedvenc bandám bőgőse is beszállt, így már alig várom! Talán ez a két fazon kimozdítja Max-ot a biztonsági zónájából! Mert amit csinál az kurva jó, csak kezd nagyon ellaposodni! Szerintem nagyon összefolytak a Soulfly és a Cavalera Conspiracy dolgai/lemezei az utóbbi időben! De azért a komoly minőségi szinten dolgozik még mindig az öreg, és ez az ellaposodás eddig csak az Enslaveden zavart! Remélem valami pusztulat Industrial-Thrash-Death-Hardcore-Paraszt Metal-t nyomnak majd! Minél keményebb és bunkóbb annál jobb lesz! Had fájjon! :)
Idézet
 
 
+1 #2 conquer 2012-11-01 14:14
ő miért nem eredeti? :O
Idézet
 
 
#1 matheusthemaggot 2012-11-01 13:40
"...úgy gondolom, igazán eredeti lesz. "
Ezt azért elég furcsa pont Max szájából hallani.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.