Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Chaos A.D. óta nem hallottam Maxet ilyen dühösnek”

Habár az ember azt hinné, egyiküknek sincs rá ideje, a háttérben azért rendesen haladnak Max Cavalera és a The Dillinger Escape Plan frontember Greg Puciato közös projektjének munkálatai. Greg épp most járt Maxnél Phoenixben, hogy tovább dolgozzanak a dalokon.

Puciato és Max korábban már dolgoztak a dalokon, most azonban ismét egyesítették erőiket a Soulfly főnök arizonai otthonában, és a néhány napos közös melóról Greg (a képen) egy négyszámos demóval tért haza. „A lehetséges legjobb körülmények között demóztuk fel ezt a súlyos muzsikát", írta az énekes a Facebookon. „Brutális hangerőn, fülesek nélkül, mindenütt gitárokkal és mikrofonokkal, folyamatosan bedugva vettük fel a dalokat: izzadtan, kényelmetlenül, mintha csak ismét tizenöt évesen nyomulnánk a garázsban. Maxet körülbelül a Sepultura Chaos A.D.-je óta nem hallottam ilyen dühödten üvölteni!"

Greg egy korábbi facebookos posztja szerint „egy albumnyi thrash brutalitáson" dolgoznak Maxszel, valami hasonlón, mint Cavalera 1994-ben megalakított Nailbomb formációja volt. Max utóbbiban a Fudge Tunnel főnök Alex Newporttal közösen játszott egyfajta különösen durva hardcore/punk/metal elegyet a Point Blank albumon, majd a Proud To Commit Commercial Suicide koncertlemezen. Max és Greg kölcsönösen nagy tisztelői egymás munkásságának, Puciato vendégszerepelt is a tavalyi Soulfly album, az Omen egyik legjobb dalában, a Rise Of The Fallenben.

A közös projektnek egyelőre nincs neve, de ha ilyen jól haladnak vele, vélhetően 2012-ben már mi is hallhatjuk majd a végeredményt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.