Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trouble: nézd meg a Paranoia Conspiracy klipjét!

0805troubleAki ott volt november első felében a Trouble budapesti buliján, testközelből is megtapasztalhatta, hogy a tavalyi The Distortion Field lemez egyik húzódala, a Paranoia Conspiracy okozta az este egyik legnagyobb ovációját. A dalhoz most klipet is készítettek a legendás doomsterek.

Október 25-én Kyle Thomas énekes otthonában, New Orleansben, a House Of Shockban rögzítette új videóját a Trouble a Paranoia Conspiracy című dalhoz. A zenekar a sikeres európai turné előtt már nagyban dolgozott az új lemezen is, amely a tervek szerint már akár jövőre megjelenhet, és egyelőre csak simán The New One munkacímen fut. „Szeretném, ha 2015 nyarának végére felvennénk a lemezt, ősszel pedig megjelentethetnénk. Ezzel együtt persze tudod, hogy mennek a dolgok ebben a csapatban, szóval ez egy nagyon optimista verzió! De lőjük be akkor is ezt…”, mondta még a nyáron egy interjúban Rick Wartell gitáros.

A csapat ex-tagjai által összehozott The Skull formáció első lemeze, a For Those Which Are Asleep szintén novemberben jelent meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.