Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tribute-zenekarból igazolt új gitárost a Manowar

0102manowarE.V. Martel személyében találta meg új turnégitárosát a Manowar. A búcsúturnéját játszó csapatnak azért kellett lecserélnie Karl Logant, mert utóbbi ellen gyermekpornó birtoklása miatt indult eljárás.

Noha sokan abban reménykedtek, hogy valamelyik régi gitáros, tehát Ross Friedman vagy David Shankle kerül vissza a Manowarba, miután Karl Logantől egy ronda büntetőügy miatt megvált a csapat, Joey DeMaióék végül máshonnan igazoltak új gitárost. A csapat kiválasztottja egy bizonyos E.V. Martel lett, aki előzetesen egy Manowar tribute-zenekarban játszott – ezt illetően tehát hasonló a múltja Marcus Castellani doboshoz, aki 2017 óta dobol a koncerteken, és korábban szintén egy efféle formáció sorait erősítette. Martel játékstílusában a csapat közleménye szerint a Manowar korábbi gitárosainak stílusa egyesül a sajátjával, és minden egyes daluk a kezében van. Azt illetően egyelőre nem tudni semmit, hogy a formálódó búcsúalbumon is ő játszik-e majd, de logikusan belegondolva alighanem igen.

A Manowar The Final Battle búcsúturnéjának 2019-es köre február 25-én indul Tel-Avivban, és egészen nyár közepéig tele van a naptárjuk európai fellépésekkel. Noha a csapat számos kelet-európai állomásra is eljut – több bulijuk lesz például Oroszországban, de fellépnek Belaruszban és Ukrajnában is –, magyar koncert sajnos idén sem várható tőlük. Vagyis aki meg akarja nézni Joey-t, Eric Adamset és két frissebben leszerződtetett társukat, annak legegyszerűbben március 25-én Brnóban, illetve március 26-án Ostravában lesz erre módja.

 

Hozzászólások 

 
#4 2BIG4U 2019-01-03 05:26
Azt Eric mondta a vadaszos interjuban, nem? Na mindegy, ha eljonnek a szulohazajukba is koncertezni el fogok menni, ha idefele is beneznek. En meg mindig nem tudom miert lepett ki Hamzik? $ okok?
Idézet
 
 
#3 Igor Igorovics 2019-01-02 20:18
Idézet - Kovacs Ervin:
Sokkal olcsobb igy kiallni, mind vissza hozni Ross mestert, mert ugye, ket Boss mostmar nem fer el egy bandaban. Ket tag, ket tribute zenesz, na mindegy... Mi is volt a pontos oka, hogy Donnie Hamzik nem jatszik veluk egy ideje mar?

Hát igen, ez tényleg el lett sikálva "I'm gonna miss the big stage — of course I am — but all good things have to come to an end at some point," Ez volt az összes info ,amit Hamzik távozásáról tudni lehetett. Érdekes...
Idézet
 
 
#2 Sinka Péter 2019-01-02 13:26
Látom, a kinézet is sokat nyomott a latban az alkalmazásához... :-) de ha a Priest nem nyúlt mellé Faulknerrel, akkor itt is működhet.
Idézet
 
 
#1 Kovacs Ervin 2019-01-02 11:01
Sokkal olcsobb igy kiallni, mind vissza hozni Ross mestert, mert ugye, ket Boss mostmar nem fer el egy bandaban. Ket tag, ket tribute zenesz, na mindegy... Mi is volt a pontos oka, hogy Donnie Hamzik nem jatszik veluk egy ideje mar?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.