Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tred: szupergroup-veterán zenészek szupergroupja

Már kissé nekünk is fárasztó állandóan újabb és újabb szupergroupok – vagy annak csúfolt formációk – megalakulásáról beszámolni, de mit tehetünk: a Blabbermouth értesülései szerint Tred néven ismét egy ismert zenészekből álló csapat bontogatja szárnyait.

A portál értesülései szerint a Tred sorait Ripper mellett a Twisted Sister dobos A.J. Pero, az anime-szupergroup Animetal USA-ben is érdekelt Rudy Sarzo basszusgitáros, illetve a szintén szupergroupnak tekinthető Adrenaline Mob szólógitárosa, Mike Orlando erősítik még. Azt már inkább csak a teljesség kedvéért tesszük hozzá, hogy Ripper és Sarzo (a képen együtt) egy tribute szupergroupban is érdekeltek a Dio Disciples révén. A banda már nagyban stúdiózik 2012-re várható első lemezének anyagával, a megjelenést pedig a tervek szerint európai és amerikai koncertek is követik majd. A tagok egyenes, direkt hard rockként határozzák meg saját stílusukat.

Ripper másik szupergroupja, a Charred Walls Of The Damned kettes számú albuma, a brutálisan jól sikerült Cold Winds On Timeless Days egyébként még meleg, október 11-én került a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 zombee 2011-10-18 15:30
Kíváncsi vagyok, a szupergruppok szupergruppjain ak a szupergrupptagj ai mikor állnak össze egy übermegahipersz upergruppba. Rudy Sarzo meg 20 éve számított nagy névnek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.