Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Továbbra sem hagyja magát az Auróra

Némi egészségügyi kényszerpihenő után ismét teljes az Auróra felállása: a tavasszal motorbalesetet szenvedett basszer, Goreczki „Kisbé” Szabolcs immáron majdnem teljes erőbedobással tért vissza a színpadra, és a tervek szerint januárban megkezdődnek az új lemez munkálatai is.

1107aurora04

Nem volt egyszerű a tavaszi-nyári időszak az Auróra zenekar számára. Basszusgitárosuk, Kisbé áprilisban motorbalesetet szenvedett, így gyors megoldást kellett találni a már lekötött koncertek megtartására. A tavasz és a nyár a nagy bulik, fesztiválok időszaka, az Aurorát pedig sokfelé hívták-várták. Szilárd és Csabi, a két jó barát azonban megmentették a helyzetet, időlegesen átvették Kisbé helyét a bandában, és a nyolc koncertet az Auróra becsülettel letolta a régi – új arcok, barátok segítségével. Eközben a basszusgitárost megoperálták, lábát és vállát összekalapálták, majd következett a lábadozás időszaka. Kisbé egy hónap után – járógéppel és rögzítővel, lekötött karral, eleinte ülve – színpadra állt és játszott. Első bulija az Alfa Fesztivál volt, a közönség öröme és szeretetet pedig erőt adott neki a gyors regenerálódáshoz. A nyári fesztiválokon már ment a nagy terpesz és néhány ugrás, és szerencsére a fájdalom csak a koncertek után érkezett meg menetrendszerűen, ám ezt már a közönség nem látta.

Már javában tart az őszi turné, ahol Kisbé tovább edzi a csavarokat, és reméljük, jól meghúzták azokat, mert a klubkoncerteken várhatóan alaposan meggyepálja őket. Olyannyira ténykedik ezen, hogy a barátja, Kicsi Rigó által épített Harley már ismét dübörög alatta, ha csak teheti, azzal kel útra. A zenekar tehát újra a megszokott képet mutatja, és a szeretett hangzást hozza, és teljes erőbedobással és energiával tolják az őszi-téli turnét. Kell is ez az energia és lendület, hiszen Vigi a fiúkkal már az új dalokon dolgozik és ha minden jól megy, januárban stúdióba vonul a zenekar.

Vigivel készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod, alább pedig egy régebbi daluk új klipje is megtekinthető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.