Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: már Maynard is nekifeküdt a munkának

Haladnak a következő Tool album munkálatai – erősítette meg ismét a zenekar dobosa egy friss interjúban. Danny Carey indirekt módon maga is elismerte, hogy eddig elsősorban a banda hangszeres szekciója vette ki a részét a munkából.

„Maynard már a szövegekkel dolgozik”, mondta Danny Carey az új-zélandi Rip It Upnak. „Elég elfoglalt a borászatával és a többi projektjével, így most Justinnal és Adammel hármasban alakítjuk a dalokat: kis részeket teszünk hozzájuk itt-ott, sokféle zenei elemet…” „Szerencsétlen, hogy jó ideje semmit sem jelentettünk meg, de megváltoztunk zenekarként", mondta néhány héttel ezelőtt Adam Jones gitáros a Revolver magazinnak. „Olyan ez, mint egy házasság: öregebb leszel, az emberek megváltoznak, és ehhez alkalmazkodni kell, vagy pedig továbblépni. Mi csak még különbözőbbek lettünk és még jobban eltávolodtunk az évek során, szóval nagyon nehéz összejönni és megcsinálni a dolgokat.”

A Tool egyébként is csigalassú tempóját csak még tovább fékezte az egyik meg nem nevezett tag januári robogós balesete, az pedig csak fokozta körülöttük a kedélyeket, amikor Maynard James Keenan énekes alighanem a sajtó heccelése céljából többször is lenyilatkozta, hogy a Tool még egy hangot sem írt a 2006-os 10.000 Days folytatásához...

A Tool május 12-én a japán OzzFesten játszik, közvetlenül az aznapi headliner Black Sabbath előtt. A zenekar idén húsz éve megjelent Undertow debütjéről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.