Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tom Keifer szerint helyrehozhatatlanok a Cinderellán belüli nézeteltérések

0324cindHiába várja minden melodikusrock-rajongó, Tom Keifer most kategorikusan kijelentette: soha többé nem áll össze egykori zenésztársaival a Cinderellában, mert a csapatban végérvényesen megromlottak az emberi viszonyok.

Senki se számítson a jövőben Cinderella-újjáalakulásra: Tom Keifer énekes/gitáros az All That Shredsnek adott interjújában gyakorlatilag végérvényesen lezárta a kérdést. „Nagyon elégedett vagyok azzal, ahol most tartok", szögezte le Tom. „Az évtizedek során nagyon sok nehézségünk akadt, és mára már túljutottunk azon a ponton, amikor még helyre lehetne hozni a dolgokat. Szóval semmiféle újjáalakulás nem lesz. Megújultnak, inspiráltnak érzem magam most, imádom a szólócsapatomat, dolgozom, most ezzel foglalkozom. Jól érezzük magunkat, és a közönségnek az új zenék is tetszenek. Ami egyébként váratlan, mert az első év elég lassan indult be így. De kitartottunk. És szerintem ez a kulcsa mindennek, amennyiben boldoggá tesz és inspirál, amit csinálsz. Mert akkor emiatt csinálod – nem az számít, hány ember jön össze a koncertre, vagy mennyi pénzt keresel belőle. És ha így, megfelelő okkal kitartasz, egy idő után azt veszed majd észre, hogy működik is a dolog. De tényleg mindennek megfelelő okkal kell történnie, és itt bizony mindig éreztem az összhangot."

A Cinderella nagyon régóta inaktív a lemezkészítés terén, utolsó albumukat, a Still Climbingot 1994-ben jelentették meg, ellenben egészen a 2010-es évek elejéig rendszeresen turnéztak Észak-Amerikában. Mint tavaly kiderült, a végleges leállás okát Jeff LaBar gitáros alkoholizmusa jelentette, aki egyébként nem is tagadta, hogy problémái vannak. Keifer első szólóalbuma, a The Way Life Goes 2013-ban jött ki, akkor egy interjút is készítettünk az énekessel.

 

Hozzászólások 

 
#3 Laci 2017-12-04 23:19
Pont azt kéne csinálniuk, mint a Mötlinek: kivásárolni magukat a szar szerződésből, közben egy Dr Feelgood.
Idézet
 
 
+4 #2 Jani Lane 2017-12-04 18:43
A Mötley után újabb hard rock legendát vesztettünk el :(
Idézet
 
 
+3 #1 Laci 2017-12-04 13:07
Végülis a turnéprogramja így is 80%-a Cinderella dal.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.