Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tom most már négy éve önállóan mozog, és nem hinném, hogy visszajönne”

0324cindÚj dalokat rögzít a három évvel ezelőtti The Way Life Goes lemez deluxe kiadásához Tom Keifer, a Cinderella énekes/gitárosa. Eközben Eric Brittingham egyik nyilatkozata alapján sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az egyik legjobb amerikai bluesos hard rock-bandának vége…

A négyszeres Grammy-díjas Vance Powell producerrel vonul stúdióba Nashville-ben március végén Tom Keifer és szólózenekara, azaz Tony Higbee gitáros, Billy Mercer basszer, Paul Simmons dobos, Paul Taylor billentyűs, illetve a vokálfrontot is erősítő Savannah Keifer billentyűs és Kendra Chantelle. A csapat több új dalt rögzít majd, amelyek a The Way Life Goes speciális kiadására kerülnek majd fel: maga az anyag remasztert kap, de jár majd hozzá egy DVD is különböző érdekességekkel, interjúkkal, élő felvételekkel.

Miközben Keifer továbbra is sikerrel turnézik szólóban, a Cinderella a jelek szerint jobb létre szenderült, legalábbis erre lehet következtetni Eric Brittingham szavaiból. „A Cinderella státusza nagy kérdés”, mondta a basszer a Talk Toomey podcastben. „Tom most már négy éve önállóan mozog, és nem hinném, hogy visszajönne. Szóval a nagy kérdésre, hogy mi van velünk, alighanem ez a felelet. Mert a zenekar nem ír új zenéket, ő pedig igen. Vagyis alighanem ez a válasz. És az egész onnan indult, hogy valamivel kitöltjük az időt. Arra gondoltam, kijön Tom szólólemeze, szóval majd egy évig nem turnézunk, hanem legfeljebb a következő évben. Most viszont itt állunk négy évvel később… Persze közben négy másik átkozott projektben is játszom éppen, így van miből megélnem.”

Eric szerint a Cinderella jövője egyedül Keifer szándékain múlik. „Ha turnézni akar, én benne vagyok, de annak azért örülök, hogy nem tartottam vissza a lélegzetemet addig… Mára már biztosan elkékültem volna! Ahogy mondtam, Tom jól érzi magát azzal, amit most csinál, így szerintem most már én is valami állandóbb elfoglaltságra vágyom. Nem tudom, mi lehetne az, de majd meglátjuk. Ha bármilyen zenekar állandó basszusgitárost keres, ráérek!”

A Cinderella nagyon régóta inaktív a lemezkészítés terén, utolsó albumukat, a Still Climbingot 1994-ben jelentették meg, ellenben egészen a 2010-es évek elejéig rendszeresen turnéztak Észak-Amerikában.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Metal 2016-03-24 14:51
Kivancsi vagyok a lemezre, de azert ez kar...birtam oket elegge
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.