Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

TMZ: friss tűszúrásnyomokat találtak Cornell karján

Noha még mindig nem készült el a múlt héten elhunyt Chris Cornell végleges toxikológiai jelentése, a hasonló ügyekben általában igen jól értesültnek számító TMZ úgy tudja: korántsem biztos, hogy az énekes csak az Ativan nevű szorongásoldóból szedett be többet a kelleténél a végzetes napon.

0526cc

A legolvasottabb és legbefolyásosabb amerikai bulvárportál, a TMZ közelebbről meg nem nevezett forrásokra hivatkozva közzétette: Chris Cornellnek friss és egyértelmű tűszúrásnyomokat találtak a karján, miután ráleltek a holttestére detroiti hotelszobájában május 18-ára virradóra. Az eddigi sejtetések és nyilatkozatok csupán arra utaltak, hogy a Soundgarden frontembere esetleg túl sokat vett be receptre szedett gyógyszeréből, a szorongásoldó és nyugtató hatású Ativanból, mielőtt – mindenkit megdöbbentő módon – felakasztotta volna magát lakosztálya fürdőszobájában.

A tűszúrásnyomokról szóló hírt hivatalos forrásból eddig senki sem erősítette meg, de mielőtt bárki kiakadna azon a szón, hogy „bulvár”: a TMZ-nek hagyományosan megbízható információi szoktak lenni ilyen ügyekben, többek között Michael Jackson, Prince és George Michael halála kapcsán is bebizonyosodott utólag, amit megtudtak előzetesen. Persze véglegeset így is csak a toxikológiai jelentés ismeretében lehet majd kijelenteni. Viszont Cornell rendelkezett némi előtörténettel mind az intravénás drogok, mind az alkohol, mind a gyógyszerek tekintetében. Ugyanakkor mindenki úgy tudta, hogy nagyjából 2002 óta teljesen tiszta életet élt.

Érdekes egybevetni a TMZ értesüléseivel Ted Keedick nyilatkozatát, aki több mint tíz éve dolgozott együtt Chrisszel énekhangmérnökként és turnémenedzserként. Akárcsak az énekes egy másik barátja (lásd a fentebb belinkelt hírben), ő is megerősítette a portálnak: teljesen egyértelmű volt, hogy valami nincs rendben. „A koncert első hangjától kezdve rendellenesen viselkedett. Soha nem láttam még korábban ilyennek, legfeljebb amikor lemondtunk egy koncertet. A hangját sem hallottam még soha így, mintha csak komoly kontrollproblémákkal küszködött volna. Annyira nem értettem, mi történik, hogy még fel is hívtam a backstage-ben az egyik kollégát, hogy mi baja van Chrisnek. Úgy tűnt, mint aki be van nyomva, és teljesen szétzuhant. Viszont nem láttam depressziósnak..."

Cornell hamvait ma helyezik örök nyugalomra Los Angelesben. A Shock! szerkesztőségének megemlékezését az énekesről itt olvashatod. A Grungery szervezésében június 23-án nagyszabású emlékestet rendeznek Chris emlékére az A38 Hajón, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Abracadabra 2017-05-26 16:42
Jaj, ne.... azért várjuk meg a toxikológiai vizsgálatot. Lehet nem drog volt, hanem más (valamilyen gyógyszer), csak nem passzolt össze az Ativannal... Az hogy nem látta rajta két ismerőse sem a depresszió jeleit nem jelenti azt, hogy nem volt az. A koncert közben (munka közben) a jelek általában hátrébb tolódnak, mert az éppen jelenlévő dolgokra koncentrál. A stagnáló időszakban jönnek vissza, főleg amikor egyedül hagyják. És nagy hullámban lecsapódhat. Ezért veszélyes őket egyedül hagyni.
Idézet
 
 
+3 #1 ezrrl 2017-05-26 14:36
Ejjjj,csak ne lenne igaz!
De ha így is volt, az is az ő döntése...,csak a szerettei...!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.