Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenhárom év után készít új lemezt a Sixty Watt Shaman

Tabula Rasa címmel év végére várható a baltimore-i Sixty Watt Shaman új nagylemeze. A stoner/doom rockerek a kaliforniai Ripple Music kiadó istállójában készítik el az albumot J. Robbins producerrel.

0420sws

Negyedik albuma munkálatait kezdi meg májusban a Sixty Watt Shaman, akik új kezdetet ígérnek a lemeztől, amit ugyebár a címmel is jeleznek – ez egyébként nem véletlen, hiszen legutóbbi albumuk 2002-ben jelent meg Reason To Live címmel, és utána egy hosszabb leállós szakaszuk is volt. „Az új anyagunkkal tisztára töröltük a táblát, a múlt innentől a múlt", áll a csapat közleményében. „A zene sötétebb és súlyosabb a korábbi dolgainknál, de ugyanúgy benne van az az energia és lélek, amely a zenekar lényegét adta és örökké adja majd. Testvérek vagyunk, akik újból és újból megmásszák a hegyet. Dobálózhat bárki stílusmegnevezésekkel, ahogy akar, mi a Sixty Watt Shaman vagyunk, és visszatértünk!"

Daniel Soren énekes/gitáros, Todd Ingram gitáros, Rev. Jim Forrester basszer és Chuck Dukehart III dobos eddig is elsősorban új fejezetként emlegették a zenekar reaktivizálódását, nem pedig a régi sztori szerves folytatásaként.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.