Shock!

december 13.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tíz év után ismét színpadra áll K.K. Downing

Tíz év után visszatér a színpadra K.K. Downing. A Judas Priest volt gitárosa Ross The Boss műsorában vendégeskedik majd a Bloodstock fesztiválon.

0710kk

Utoljára 2009. október 17-én állt koncertszínpadon K.K. Downing, a Judas Priest egykori gitárosa. Ken az utóbbi bő másfél évben elsősorban azért szerepelt a médiában, mert az önéletrajzi könyve kapcsán adott interjúkat rendszerint arra használta, hogy beleszálljon egykori zenésztársaiba, és egyúttal sérelmezze, amiért nem hívták vissza a csapatba Glenn Tipton egészségügyi kényszernyugdíjazásával egyidejűleg. Most azonban végre zenélni is láthatják majd a szerencsésebbek: Downing augusztus 11-én ismét színpadra áll, méghozzá az angliai Derbyshire-ben, a Bloodstock fesztiválon. A gitáros Ross „The Boss" Friedman, a Manowar ex-gitárosa oldalán lép majd színpadra pár dal erejéig, azonban egyelőre nem tudni, pontosan miket terveznek játszani együtt.

Downing könyve Éjjel-nappal Judas Priest címmel, ősszel Magyarországon is megjelenik majd a Trubadur Kiadó gondozásában.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.