Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Titokzatos Plant-üzenet tüzeli a Zeppelin-újjáalakulási pletykákat

Újból szárnyra kaptak a pletykák azt illetően, hogy idén esetleg ismét színpadra állhat a Led Zeppelin. A híreszteléseket ezúttal egy rejtélyes üzenet is tüzeli Robert Plant hivatalos honlapján, amely pont a suttogások felröppenésével egyszerre került ki az oldalra…

A FeelNumb oldal zeneipari forrásokra hivatkozva felreppentette: az idei Desert Trip fesztiválon ismét színpadra állhat a Led Zeppelin. A rendezvényt október 6-7-8-án, illetve 13-14-15-én tartják a kaliforniai Indióban, olyan headlinerekkel, mint az REO Speedwagon, a .38 Special, a Kansas, a Blue Öyster Cult, a Styx és a Supertramp. A portál szerint ezúttal végre az újjáalakulásos megmozdulások egyetlen kerékkötője, Robert Plant énekes is rábólintott a dologra, aminek a csapat fennállásának közelgő ötvenéves jubileuma lehetne az apropója.

A Desert Trip szervezői már tavaly is megkeresték Plantet, Jimmy Page-et és John Paul Jonest. A Zeppelin jelenléte már csak azért is indokolt lett volna az október 7-9-én, illetve október 14-16-án tartott tavalyi fesztiválnapokon, mert azokon tényleg a legnagyobb régi nevek lépnek színpadra: a Rolling Stones, Paul McCartney, Roger Waters, Bob Dylan és a The Who. A szervezők ennek megfelelően – akárcsak a többieknek – a Zeppelinnek is elképesztő, 14 millió dolláros (csaknem 4 milliárd forintos) gázsit kínáltak az egymást követő hétvégeken adandó koncertekért, Plant azonban most is rögtön nemet mondott. „Jimmy Page egyből megőrült, és nagyon meg akarta csinálni, de Plantet egyszerűen nem lehetett rávenni”, idézett egy névtelen, a fesztiválhoz közeli forrást a Showbiz411 akkor.

0501pl

Kérdés persze, hogy ha van bármi alapja a FeelNumb értesüléseinek, akkor most mivel sikerült meggyőzni Plantet, azonban tény: ezúttal maga az énekes is tett azért, hogy a rajongók izgalmi állapotba kerüljenek, honlapján ugyanis tiszta fekete háttéren jelenleg is az Any time now… felirat látható, amiből persze egyből mindenki egy közelgő, nagy bejelentésre asszociált. Mindez persze akármit jelenthet, így természetesen egy közelgő szólóprojektre is utalhat – de akár a Led Zeppelinre is.

Az énekes pár éve – az érintettek által cáfolt módon, de hát ugye nem zörög a haraszt… – egy 800 millió dolláros ajánlatot is leszavazott egy speciális koncertsorozatért. A Led Zeppelin utoljára 2007-ben állt színpadon Londonban, és a buli felvételét később Celebration Day címmel DVD-n is kiadták. Plant tavalyi pulai szólókoncertjéről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.