Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thrash ultrabrutalitás Max Cavalerával és Greg Puciatóval

Max Cavalera köztudottan sosem volt az a típus, aki sokáig meg bír maradni a hátsóján, de a frontembernek a jelek szerint manapság már két zenekar sem elég ahhoz, hogy kiírja magából az ötleteit. Legalábbis erre utal, hogy egy Facebook post szerint Max jelenleg épp a The Dillinger Escape Plan énekes Greg Puciatóval dolgozik egy közös albumon.

Greg bejegyzése szerint „egy albumnyi thrash brutalitáson" dolgoznak Maxszel. Az énekes előzőleg azt mondta, az egyelőre név nélküli projekt valami hasonló lesz, mint Cavalera 1994-es Nailbomb formációja. Max ebben a Fudge Tunnel főnök Alex Newporttal közösen játszott egyfajta különösen durva hardcore/punk/metal elegyet a Point Blank albumon, majd a Proud To Commit Commercial Suicide koncertlemezen.

Max és Greg kölcsönösen nagy tisztelői egymás munkásságának, Puciato vendégszerepelt is a tavalyi Soulfly album, az Omen egyik legjobb dalában, a Rise Of The Fallenben. Egyelőre nem tudni, mikor lehet kézzelfogható eredménye a közös munkának, hiszen a Cavalera Conspiracy kettes lemeze, a Blunt Force Trauma már itt van a kanyarban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.