Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Other Side: ez még nem a rockos visszatérés, de azért Ritchie Blackmore

0707bnAll Our Yesterdays címmel szeptember 18-án, a Frontiers gondozásában jelenik meg a Blackmore's Night új nagylemeze. Az albumról máris meghallgatható egy dal, amelynek The Other Side a címe.

Miközben egy nemrég tett nyilatkozatában Ritchie Blackmore végre bejelentette, hogy jövőre pár koncert erejéig visszatér a rockzenéhez, közben azért persze nem teszi jégre a feleségével vitt Blackmore's Night projektet sem. A folkos-akusztikus formáció új albuma All Our Yesterdays címmel, szeptemberben jelenik meg, és máris bemutatták róla az első számot, amely alább meghallgatható. Ritchie Blackmore és Candice Night új anyaga több különböző formátumban is napvilágot lát, a szimpla CD és digitális változat mellett lesz DVD-vel kiegészített CD, dupla bakelit és box set is, benne a deluxe CD/DVD-vel, a két vinyllel, egy L-es méretű pólóval, poszterrel és litográfiával.

Maga a zene továbbra is akusztikus, reneszánszos-folkos hatású muzsika, amelyet a szerzőpáros bevallása szerint a múlt és a jelen témaköre mellett Ritchie és Candice városa, illetve az ott tartott összeülős-gitározós estek inspiráltak. Ezek hatására kerül fel az anyagra Mike Oldfiled Moonlight Shadowjának, Linda Ronstadt Long Long Time-jának és Cher, illetve Sonny Bono I Got You Babe-jének feldolgozása is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.