Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Dark Gift: új dal Portnoy, Petrucci és Myung feleségeinek zenekarától

Visszatért és új EP-t jelentetett meg a Meanstreak. A zenekarban a Dream Theater három tagjának feleségét is ott találjuk.

0120meanstreak

meanstreak_cÚj EP-vel jelentkezett a napokban a StepOff Records gondozásában a Meanstreak. A zenekar két gitárosa Marlene Portnoy és Rena Sands Petrucci, a basszusgitáros Martens Myung, az énekes Bettina France, a dobos pedig Yael Rellis – vagyis a bandában a Dream Theater három tagjának, Mike Portnoynak, John Petruccinak és John Myungnak neje zenél együtt.

Mielőtt még bárki azt hinné, hogy valami olcsónál is olcsóbb marketingfogásról van szó: a zenekar még 1985-ben alakult, és a New York környékének egyetlen, kizárólag női tagságú power/thrash-alakulatának számított akkoriban. Egyetlen lemezük, az Alex Perialas producerrel rögzített, 1988-as Roadkill ugyanakkor nem aratott nagy sikert, és a ’90-es évek őrségváltása elsodorta őket.

A Meanstreak 2022-ben alakult újjá, és a napokba megjelent új EP-ről most, a már ismert Giant Speaks után a The Dark Gift című dalt is közzétették.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.