Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The AoD: feléledt és új felvétellel jelentkezett a The Art Of Dethronement

Húsz év után új felvétellel jelentkezett a The Art Of Dethronement, jelenlegi nevén The AoD. A zenekar hamarosan ismét színpadra is áll.

1129theaod

Ismét életjel érkezett a régóta inaktív The Art Of Dethronementtől. „Még nekünk is furcsa és izgalmas újra jelen lenni", mondjá. „Ha nagyon őszinték akarunk lenni, az utóbbi években nem sokat foglalkoztunk az egész trónfosztós témával. Egyszer-egyszer, régi sztorik felidézése közben igen, és ennyiben mindig ki is merült a dolog. Az elmúlt hónapokban aztán úgy hozta az élet, hogy Ádámmal és Gáborral eldöntöttük: legyen megint egy The Art Of Dethronement-koncert. Nyilván ezt nem csak úgy magunktól találtuk ki, többen is láttak benne fantáziát, végül mi magunk is úgy gondoltuk, talán tényleg van értelme megcsinálni ezt a koncertet. Utána pedig majd meglátjuk a többit, a hogyan továbbot – ha egyáltalán lesz tovább."

Mindez azonban nem merül ki ennyiben. „Őszintén szólva baromi jól kitaláltuk az egészet. Profin elterveztünk mindent, ki lesz benne, milyen dalokat játsszunk majd, tényleg az összes apró részletet. Sőt, ha már koncert lesz, akkor legyen új dal is. Egyébként is van olyan szám, amit anno nem fejeztünk be, mekkora lenne már, ha pont most erre az alkalomra megcsinálnánk! Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy természetesen néhány részlet másképp alakult, mint terveztük. De erről majd legközelebb, most tényleg csak annyit, hogy hamarosan jön az új dal, amit decemberben élőben is meg tudtok hallgatni."

Az említett, annak idején a koncerteken játszott, de fel nem vett Down On My Knees alább máris meghallgatható. A csapat aktivitásait itt lehet követni.

 

Hozzászólások 

 
#3 Simpleman 2019-11-29 15:40
Milyen vicces, pont tegnap vettem elő hosszú évek után egy Ádámos zenekar CD-jét, és meg is jegyeztem a feleségemnek, hogy amúgy volt egy zenekar - jelen írás tárgya -, de az már hú de nagyon régen volt:))
Idézet
 
 
#2 tomga 2019-11-29 11:41
Azoknak a felállásoknak már nem sok köze volt az
eredeti aod-hez. A mostaninak van.
Idézet
 
 
#1 undergrinder 2019-11-29 10:13
Örülök a visszatérésükne k. Sajnálom, hogy anno nem láttam őket élőben.

"Húsz év után új felvétellel jelentkezett a The Art Of Dethronement, jelenlegi nevén The AoD" - Art of dethronement után voltak ők The Dethroners is, 2008-ban jött ki lemezük, tehát csak 11 év maradt ki :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.