Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Testament: a lemez több mint fele elkészült

0204skolnickAlex Skolnick szerint elég jól haladnak a Testament új lemezének munkálatai. Az albumot elvileg még idén ki akarják adni, de a szólógitáros szerint biztosan nem fogják összecsapni a számokat csak azért, hogy előbb megjelenjenek.

„A Testament dalainak megírására rá kell szánni az időt, nem dobhatunk ki minden évben egy új albumot”, mondta Skolnick a Metal Sanaznak. „És ugyanígy nem akarunk átlagos albumot készíteni. Szerintem tök jó lesz, és őszintén mondhatom, hogy már több mint a felét megírtuk. Általában ha idáig eljutunk, már minden gyorsabban szokott történni.”

Gene Hoglan decemberben öt teljesen kész új Testament-dalról tudott. „Ezek egyre közelebb állnak a befejezett állapothoz, mindnek megvan az eleje és a vége, most már csak a köztes részeket kell véglegesíteni: ezt a részt most háromszor vagy négyszer játsszuk el? Netán megduplázzuk? Vagy szedjük ki innen ezt a riffet, és tegyük át oda?”, mondta a jelenlegi munkafázisról a dobos. „Az anyag pedig nagyon fasza, gyilkos, rohadt jó. A Testament-rajongók is kurva jónak találják majd. Súlyos és gyors, sok thrashes résszel. Tudom, hogy a sajtóban is nyilatkozták: valamennyire vissza akarnak kanyarodni a The Gathering irányvonalához, és ezt én is érzem. Sok a gyors rész, és valóban ebbe az irányba mutatnak most az ötletek. Ez szerintem tök jó, az egy óriási album volt. Szerintem most egy még jobb verziót akarnak írni, és úgy gondolom, sikerülni is fog nekik.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.