Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tesók bandája: nézd meg a Hellyeah első új klipjét!

Elkészült a Hellyeah első új klipje a nyáron megjelenő Band Of Brothers albumhoz, méghozzá pont a címadó dalra. Vinnie Paul és a Mudvayne-ből ismert arcok csapata eredetileg június elején jött volna ki a lemezzel, de ezt végül július 17-ére csúsztatta el új kiadójuk, az Eleven Seven Music.

A Band Of Brothers a Hellyeah harmadik albumáról származik, amit a zenekar egyértelműen súlyosabbnak, összeszedettebbnek ígér az előző produkcióknál. „Úgy gondolom, mindannyian visszatértünk a saját eredeti gyökereinkhez, és szépen össze is illesztettük ezeket az albumon”, véli az énekes Chad Gray. „Amíg művészként a saját ecseteddel festesz, senki sem hasonlítgathat vagy kóstolgathat. Ezúttal azonban nagyobb, súlyosabb ecsettel festettem, mint tettem azt eddig a Hellyeah-ben. Azt hiszem, ez a lemez lesz az, amit a rajongók mindig is hallani akartak tőlünk – és most meg is kapják!"

„A bemutatkozó album és a Stampede még azt tükrözték, hogy új banda vagyunk", magyarázta egy interjúban Vinnie Paul is. „Kísérletezni akartunk más stílusokkal is, és mivel mindannyian tradicionális metalos háttérrel rendelkezünk, jól is esett egy rock'n'rollos, bluesos, southern rockos hatású bandában muzsikálni. Mára azonban mindez kiürült a rendszerünkből, és visszakanyarodtunk a metal gyökereinkhez. Az album súlyos, célirányos és groove-orientált."

A Jeremy Parker producer/hangmérnökkel készített anyag az alábbi dalokat tartalmazza majd:

01. War In Me
02. Band Of Brothers
03. Rage/Burn
04. Drink Drank Drunk
05. Bigger God
06. Between You And Nowhere
07. Call It
08. Why Does It Always
09. WM Free
10. Dig Myself A Hole
11. What It Takes To Be Me

A Hellyeah már április közepe óta javában turnézik az Egyesült Államokban a Clutch társaságában, igaz, ezekben a napokban négyesben koncerteznek, mivel Greg Tribbett gitárosnak családi okok miatt hirtelen haza kellett utaznia. A zenekar nem állított helyettest Greg helyére, a másik hathúros, Tom Maxwell egyedül játssza le a május végéig hátralévő bulikat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.