Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tengernyi ajánlatot kap az újjáalakulásra a Pantera

0315panteraA héten önéletrajzi könyvvel jelentkezett Rex Brown egy friss interjúban elárulta: már nem zavarja, ha az interjúkban egy esetleges Pantera újjáalakulásról faggatják, sőt, korábbi nyilatkozataival ellentétben már úgy fogalmazott, soha sem mondja azt, hogy soha...

„Egyfajta furcsa módon még vicces is ez az egész", válaszolta Rex a Sonic Excess kérdésére. „Kit kérsz fel, hogy helyettesítse Dime-ot? Ki lenne képes úgy játszani, mint ő? Tonnányi gitáros mozog a színtéren, rengeteget ki lehetne választani közülük, és hihetetlen mennyiségű ajánlat fekszik az asztalunkon, de amíg nem rendeződnek a dolgok Phil és Vince között, nem tudok mit mondani. Hadd tegyem hozzá: soha nem mondom azt, hogy soha. Phil és én tárt karokkal állunk ehhez az egészhez. A többi Vinnie-n múlik, már amennyiben előre akar menni és csinálni valami hasonlót. De a közeljövő előrejelzéseiben én nem látok ilyesmit..."

Rex tavaly még rossz ötletnek nevezte azokat a felvetéseket, amelyek szerint a Pantera három életben lévő tagjának turnéra kellene indulnia Zakk Wylde-dal Dimebag Darrell helyén.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 xdespisedkidx 2013-03-17 15:03
Anselmo kigyógyult a hátsérülésből, Rex is felépült. Valóban nem olyan a hangja már Phil-nek mint a 90-es években de azért tud még ha akar. Senki nem beszélt új számokról semmi ilyesmiről. Maximum annyit tudnék elképzelni hogy minden kontinens kapjon egy túrnét ha már Vinnie megbékülne de úgy se fog "all star" gitárosokkal és hagyják utána a Pantera nevet örökre.
Idézet
 
 
+2 #3 bogar 2013-03-16 21:22
Én még azt is hozzátenném, hogy Dimebag hatalmas színpadi jelenség is volt. Tényleg nem lehet a helyére odaállítani csak úgy valakit. Másrészt Anselmo sem tudja már elénekelni a régi témákat és ott a hátsérülése is. Rex sem volt top formában, Vinnie pedig masszív piás. Nem akarok totyogó, erőtlen fazonokat látni Pantera név alatt.
Idézet
 
 
+4 #2 Pista bá 2013-03-16 18:47
Hosszúra nyúlik már nagyon ez a Pantera újjáalakulásosd i.Tényleg nem akarom elvenni senkinek se a kedvét,de Pantera újjáalakulás nem lesz.Ugyanis ez lehetetlen.
Egy elmebeteg lövöldöző elintézte sajnos,hogy ne legyen soha Pantera újjáalakulás.Persze elképzelhető,ho gy a 3 megmaradt tag egy gitárossal kiegészülve Pantera számokkal fog haknizni a nagyobb fesztiválokon,d e ezt ne nevezzük már újjáalakulásnak .Dimebag annyira karakteres gitáros volt,jellegzete s ezer közül is felismerhető stílussal,hogy kétlem,hogy bárki is tudná pótolni.Persze sokan el tudnak játszani Pantera számokat,nem is erről van szó,de az esetleges új számok megírásával mi lesz?Kimarad belőle Dimebag?Akkor mitől lesz ez Pantera? Az egyik legnagyobb kedvencem volt a banda,a mai napig is elő-elő kerülnek nálam az albumaik,de ez a kérdés szerintem nem arról szól,hogy ki kedveli a Panterát és ki nem.Ezt a kérdést sajnos már eldöntötte a már említett elmebeteg lövöldöző jó pár évvel ezelőtt :(
Idézet
 
 
+6 #1 Bééééla 2013-03-15 09:13
"már amennyiben előre akar menni" - előre 93-ba.... Maszkos turné, túrós lófasz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.