Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pantera: Anselmo és Zakk megcsinálná

Phil Anselmo megismételte, hogy nyitott lenne egy olyan újjáalakuló Pantera turnéra, ahol Zakk Wylde gitározik a 2004-ben brutálisan meggyilkolt Dimebag Darrell helyén. A dologra Zakk is nyitott, de azt persze az énekes sem gondolja, hogy az elképzelés a közeljövőben valósággá válna.

„Két hete beszéltem Zakk-kel, és nagyon is nyitott a dologra”, mondta Anselmo a The Village Voice-nak. „Benne lenne. De az igazat megvallva Vince-ben van velem szemben egy teljesen megalapozatlan gyűlölet. Az én ajtóm mindig is szélesre tárva állt előtte. Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy én csak állok ott, és hagyom, hogy folyamatosan, végtelenítve arconverjen egymás után egészen addig, amíg a karjai bele nem fáradnak abba, hogy verik szét a pofámat. Ha utána képesek lennénk leülni és végre megbeszélni a dolgokat, még ebben is azonnal benne lennék.”

Phil persze hozzátette: a Zakk-féle forgatókönyv csupán elméleti. „Nem azt mondtam, hogy ez az egész Pantera dolog reális. És azt sem gondolnám, hogy fontos lenne ezt megcsinálni. Az a fontos, amit egyébként Zakk-kel is átbeszéltünk: hogy Vince végre megnyíljon, és észrevegye, hogy semmiféle árulás nincs készülőben.”

Évek óta terjengenek a pletykák arról, hogy ha valaha is újjáalakulna a Pantera akár csak egy turné erejéig is, Zakk Wylde lehetne a megfelelő ember Dimebag helyére gitárosként. Pár hónapja elvi szinten már Vinnie Paul is erről beszélt, ám később kicsit finomított szavain. „A lényeg, hogy Zakk nagyszerű barátom, és Dime-nak is nagyszerű barátja volt”, magyarázta Vinnie egy michigani rádiónak adott interjújában júliusban. „De az az igazság, hogy a Pantera Dime volt. Hatalmas részét jelentette a csapatnak, és szerintem csak elhomályosítanánk a banda örökségét és mindent, amiről Dime szólt, amennyiben megpróbálnánk valaki mással kiállni és játszani. Így érzek ebben a kérdésben. Nagyon, nagyon büszke és boldog vagyok, hogy azt tehetem, amit teszek a Hellyeah-vel. Úgy hívják ezt, hogy továbblépsz az életedben. Előre kell haladnod, én pedig pontosan ezt csinálom.”

Rex Brown basszer korábban szintén rossz ötletnek nevezte a Zakk-féle Pantera turnét, bár azt elismerte, hogy a zenekar három életben lévő tagja idén egy nagyon komoly összegről szóló ajánlatot kapott egy hasonló amerikai körre.

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 Venomádi 2012-09-30 23:57
Szerintem meg hagyják abba a francba az egészet. Csináljanak egy külön bandát maguknak, azt ott ami jól esik! Beadhatja itt a derekát bárki csak ne Pantera legyen. Mindössze csak egy név köti őket gúzsba, mert egyébként rég megcsinálhatták volna azt ami Panterát is játszik, de nem Pantera. Végül csak oda lyukadunk ki, hogy kéne a lóvé, mert szakadnak a zsebek.
Idézet
 
 
+4 #4 Koltai Máté 2012-09-30 11:48
Vinnie elég nagy gyökér, de ebben igaza van. Ettől függetlenül ő is benne lesz majd, csak még teszi egy kicsit a picsáját.
Idézet
 
 
+2 #3 Kiss Gábor (Shock!) 2012-09-29 21:53
Rosszul emlékszem, hogy Anselmo és Vinnie egyszer már kibékültek?
Idézet
 
 
+3 #2 M 2012-09-29 17:30
Ha meg is csinálják, sztem nem Pantera néven kéne. Egy biztos: kurva sokan mennének ki, de utána menne a duma is...
Idézet
 
 
+4 #1 tschaby 2012-09-29 10:08
Vinnie-nek tökéletesen igaza van!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.