Shock!

október 02.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes turnéra indulhat a Superjoint Ritual

1029sjrNoha Phil Anselmo korábban évekig fogadkozott, hogy a rossz emlékek miatt a sztori lezárult, tavaly ősszel egyetlen fellépés erejéig, jogi okokból csak csonkolt névvel, de újjáalakult a Superjoint Ritual. Úgy fest, a sztorinak idén már egy turné formájában is folytatása lehet.

José Manuel Gonzales dobos, aki tavaly dobosként játszott a Superjoint Ritual austini újjáalakuló buliján, azt mondta az AXS-nek, hogy a zenekar az év későbbi szakaszában teljes turnéra indul, vélhetően az Egyesült Államokban. Mindez már csak azért is érdekes, mert Anselmo tavaly még egyszeri alkalomról beszélt Austin kapcsán. „Szerintem jövőre elsősorban a harmadik Down-EP-vel foglalkozunk majd úgy nagyjából nyártól, emellett pedig meg akarok írni egy új szólólemezt, meg producerkednék is néhány zenekar mellett. Szóval jövőre eleve nem is nagyon fogok turnézni”, mondta akkor az énekes, de eszerint változtak a tervek. Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy a jogi okokból Superjoint néven játszó banda a High On Fire-rel indul majd útnak valamikor idén, de Anselmo utóbb cáfolta ezeket. Viszont ekkor már ő is megerősítette, hogy lesznek további bulik.

A banda mostani felállását Phil mellett Kevin Bond gitáros és az itt az Eyehategodhoz hasonlóan szintén gitározó Jimmy Bower alkotja, illetve Anselmo szólóprojektje, a The Illegals ritmusszekciója, Gonzales és Stephen Taylor basszer. Vagyis a banda egyik korábbi oszlopa, Hank Williams III basszusgitáros és Joe Fazzio dobos hiányzik a fedélzetről.

A tavalyi texasi koncert felvétele alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 zombee 2015-05-15 11:21
Június 21-én játszanak a Hellfest-en.
Idézet
 
 
+1 #1 NOLA 2015-05-15 10:41
De fasza lenne, ha átjonnének hozzánk is...,álmodik a nyomor :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.