Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozik a Bring Me The Horizonból Jordan Fish

Elváltak a Bring Me The Horizon és Jordan Fish útjai. A billentyűs fő dalszerző volt a zenekarban, és alapvető szerepet játszott a zenekar hangzásának jelentős módosulásában.

1223jf

Több mint egy évtized után távozott a Bring Me The Horizon soraiból Jordan Fish. „Köszönjük Jordannak a közösen megtett zenei utazást, és mindenhez nagyon sok szerencsét kívánunk neki a jövőre nézve" – írja a zenekar. „Hálás vagyok a csapatban töltött tizenegy évemért, és elképesztően büszke a közösen elért eredményekre – így Fish. – Nagyon kíváncsi vagyok, mivel rukkolnak elő legközelebb, és a leghatalmasabb sikereket kívánom nekik a jövőben. Én pedig izgatottan várom a pályafutásom következő fejezetét."

Jordan Fish 2012-ben csatlakozott a Bring Me The Horizonhoz, és a jelenlegi döntés súlya azért nem becsülhető alá, mert azóta a csapat egyik legfőbb dalszerzőjének számított, közreműködése nélkül bevallottan nem születhettek volna meg a korábbiakhoz képest jelentős stílusváltást eszközölő, a zenekart a népszerűség új fokára juttató Sempiternal, That's The Spirit és amo lemezek.

A Bring Me The Horizon jelenleg is dolgozik következő kiadványán, a jövőre várható Post Human: Nex Genen, januárban pedig brit arénaturnéra indulnak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.