Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szólókoncerttel érkezik Budapestre Corey Taylor

Szeptember 15-én jelent meg Corey Taylor második szólóalbuma. A Slipknot és a Stone Sour frontembere Budapesten is fellép a CMF2 turnéja keretében.

0730corey

2020-ban, CMFT címmel jelent meg a Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor első önálló albuma. A lemez szeptemberben folytatást is kapott CMF2 címmel, és az énekes ismét Jay Ruston producerrel dolgozott a BMG, azon belül is az énekes most alapított saját labelje, a Decibel Cooper Recordings gondozásában megjelent anyagon. „Majdnem minden tekintetben nagyszabásúbb, jobb és keményebb ez a lemez az előzőnél – mondta Corey a Billboardnak az albumról. – A dalok nagyon ott vannak, a zene gigantikus és baromi rizikós húzásokkal raktuk tele. A CMFT megmutatta, honnan jövök, a CMF2 pedig azt tükrözi, hová tartok. Jayjel nagyszerű ötleteink vannak, remek energiák hatják át a közös munkát. Nem félünk megmondani egymásnak, hogy az adott ötlet jó vagy rossz, maximális a bizalom."

Jó hír, hogy pályafutása során első ízben Corey szólóban is fellép Budapesten, a Live Nation szervezésében, június 5-én. A koncert helyszíne a Barba Negra Red Stage lesz. A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára elérhetők november 29-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés december 1-én 10 órakor indul a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. A koncertre limitált számban VIP csomagok is elérhetők, már az elővásárlási időszak alatt is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.