Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Őszintén remélem, hogy hetvenes fejjel is lesz lehetőségem nekiindulni koncertezni”

Mint kiderült, David Coverdale most sem gondolta komolyan a visszavonulást, amit nemrég belengetett egy interjúban. Eközben egy kiadatlan dal is érkezett a Whitesnake-től.

0208whitesnake

Noha David Coverdale nemrég egy interjúban ismét közelgő visszavonulását pedzegette, most az Appetite For Distortion podcastben megint kifarolt a dologból. „Feltettek nekem egy kérdést, én pedig szórakoztatónak tartottam a rá adott választ, hogy a Whitesnake énekesének 69 évesen kellene visszavonulnia", fogalmazott az énekes. „Alig várom, hogy lássam a pólóterveket! De ezt csak a vicc kedvéért mondtam. Őszintén remélem, hogy hetvenes fejjel is lesz lehetőségem nekiindulni koncertezni, ugyanis semmi sem hasonlítható ahhoz az élményhez, amikor ott állsz 10-15-20-30 ezer ember előtt – Dél-Amerikában tavaly százezres közönségnek is játszottunk –, és mindenki énekli veled az általad írt sorokat. Ráadásul ezeknek az embereknek egy része még nem is élt, amikor megjelentek ezek a nóták. Egy előadót semmi sem tölt el ennél nagyobb elégedettséggel, amikor a közönség értékeli, amit csinálsz. Felemelő, lélegzetelállító élmény, és őszintén remélem, hogy megtapasztalhatom még a jövőben. Ha pedig nagyban nem lehet, akkor kicsiben gondolkodom, és tető alá hozok valami An Evening With David Coverdale-típusú dolgot akusztikusabb, beszélgetősebb fellépésekkel, benne kérdezz-felelekkel, hasonlókkal."

A zenekar jelenleg kényszerszüneten van – a koronavírus mellett ebben Coverdale sérvproblémái is szerepet játszanak –, de eközben a Rhino kiadó háromrészes válogatássorozatot dob piacra tőlük Red, White And Blues Trilogy címmel. Ezek közül a Red a Love Songs, a Blue a The Blues Album, a White pedig a The Rock Album címet viseli majd, és a szériából az utóbbi lát majd napvilágot először, konkrétan június 19-én. A kollekció egyik érdekességét mindenképpen egy kiadatlan dal jelenti a tavalyi Flesh & Blood album idejéből Always The Same címmel.

A dallista az alábbi:

whitesnake_c01. Still Of The Night
02. Best Years
03. Tell Me How
04. Love Ain't No Stranger
05. All Or Nothing
06. Give Me All Your Love
07. Can You Hear The Wind Blow
08. Restless Heart
09. Anything You Want
10. Here I Go Again
11. Judgement Day
12. She Give Me
13. Crying
14. Can't Stop Now
15. Always The Same
16. Forevermore

Az említett ismeretlen dal máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.