Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szinte alig valaki gondolkodik már ilyen dalokban, mint mi”

A harmadik előzetes szám is meghallgatható a Gotthard-közeli CoreLeoni új nagylemezéről. Az album III címmel jelenik meg május 13-án, az Atomic Fire gondozásában.

0317coreleoni

Speciális Gotthard-projektként indult néhány évvel ezelőtt a Leo Leoni gitáros vezette CoreLeoni, mára azonban teljes jogú saját sztorivá fejlődött a csapat, és május derekán már a harmadik teljes album érkezik meg tőlük III címmel. A lemezen új énekes debütál a mikrofonnál a Ronnie Romerót váltó Eugent Bushpepa személyében. „Szerintem régóta nem jelentetett meg ilyen lemezt senki – mondja Leoni. – Szinte alig valaki gondolkodik már efféle dalokban, vagy használja úgy a Les Paul gitárokat és a Marshall erősítőket, mint mi, nekem pedig rockrajongóként a magam részéről eléggé hiányzott is az ilyesmi az elmúlt években. Eugent Bushpepa pedig a lehető legszerencsésebb választás volt mindehhez, mert énekesként pontosan arra erősít rá, amit én is a legjobban érzek, és amit hallani szeretnék egy új rockalbumon."

coreleoni_cA Davide Pagano és Leoni produceri munkájában készült, Charlie Bauerfeind által kevert albumra az alábbi dalok kerülnek:

01. Let Life Begin Tonight
02. Purple Dynamite
03. Guilty Under Pressure
04. Greetings From Russia
05. Sometimes
06. Like It Or Not
07. Wake Up Call
08. Sick & Tired
09. Would You Love Me
10. Deep In My Soul
11. Jumpin' Jack Flash

Az albumról Sometimes címmel most a harmadik előzetes szám is meghallgatható. A hangszeres szekció további tagjai Jgor Gianola gitáros, Mila Merker basszer és Alex Motta dobos.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.