Shock!

augusztus 10.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben jelenhet meg a Deftones új albuma

Már ősszel kijöhet a Deftones új nagylemeze. A csapat jövő nyáron ismét Magyarországon koncertezik.

0304_deftones

Bár pontos paraméterekkel még nem szolgált, a Deftones frontembere elárulta: már tényleg közel van a zenekar új lemezének megjelenése. „Talán úgy egy hónapja fejezhettük be a lemezt, nem tudom pontosan”, mondta Chino Moreno a Primus dobosa, Tim Alexander Herb’s Happy Hour című műsorában. „Végre megérkezett a végleges keverés is, és a tervek szerint talán szeptemberben jelenik majd meg. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Ismét az egyik régi producerhaverunkkal, Terry Date-tel dolgoztunk, akivel az első három lemezünket is készítettük. (Valójában az első négyet – a szerk.) Jó ideje nem melóztunk már közösen, így aztán nagyszerű volt ismét közösen stúdióba vonulni.”

Chino elárulta: a zenei alapokat még tavaly nyáron rögzítette a zenekar Los Angelesben, az énektémák, illetve bizonyos egyéb zenei apróságok felvétele és a keverés azonban egészen idáig váratott magára. A Deftones legutóbbi lemeze a 2016-os Gore volt.

Eredetileg idén júniusban lépett volna fel hazánkban a csapat, de a kialakult járványhelyzet miatt új időpontban, várhatóan 2021. június 25-én rendezik meg a bulit a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont valakinek nem felel meg, jegyét egy bármelyik másik parkos koncertre felhasználható utalványra válthatja. Ehhez július 26-ig kell levelet írnia a szervezőknek az utalvany(kukac)budapestpark.hu címre, maga az utalvány pedig június 26-tól számítva tizenkét hónapig lesz lehetősége felhasználni. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2020-07-08 13:39
Idézet - GTJV82:
Pontosítás: Terry Date az első 4 lemezen dolgozott a csapattal. :)
Egyébként remek hír, nagyon várom az albumot. Terry Date miatt lehet ismét valami egyenesebb/keményebb irányultságú lemez jön?

Jogos, pontosítottam - Chinót. :)
Idézet
 
 
#1 GTJV82 2020-07-08 13:21
Pontosítás: Terry Date az első 4 lemezen dolgozott a csapattal. :)
Egyébként remek hír, nagyon várom az albumot. Terry Date miatt lehet ismét valami egyenesebb/keményebb irányultságú lemez jön?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.