Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szeptember-október környékén kezdhetünk bele komolyabban az új lemez munkálataiba”

Júniusban végre Magyarországon is fellép az Avenged Sevenfold. A csapat még a legutóbbi lemezt turnéztatja, de távlati tervként már gondolkodnak a folytatáson is.

0825a7x

Már idén belefoghat a 2016-os The Stage folytatásának munkálataiba az Avenged Sevenfold. „Jelenleg abban a fázisban tartunk, amikor mindenki összegyűjti a saját ötleteit odahaza, a stúdiójában, otthon”, mondta a WRKZ 99.7 The Blitz rádióban Johnny Christ basszer. „De simán elképzelhető, hogy ezek közül az összeset kihajítjuk, amikor már látjuk, nagyjából mit akarunk csinálni. Most azonban a nyári turnéval foglalkozunk, utána pedig azt tervezzük, hogy szeptember környékén kicsit leszállunk a földre. Talán szeptember-október környékén kezdhetünk bele komolyabban egy lehetséges új lemez munkálataiba. Izgalmas lesz a dolog, egyelőre nem nagyon tudom, mi sül ki belőle…”

Akárhogyan is, a zenekar elég rendesen kiszúrt magával a legutóbbi lemez titkosított megjelenésével, hiszen a The Stage messze alulmúlta szokásos üzleti eredményeiket: az album nagyjából 200 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban, ami szép mennyiség, de még harmadannyi sem ment el az anyagból odaát, mint közvetlen elődjéből, a Hail To The Kingből.

Az Avenged Sevenfold június 30-án a VOLT Fesztiválon is fellép Sopronban, ahol rajtuk kívül többek között a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts, a Limp Bizkit és a Skillet is ott lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.