Shock!

augusztus 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szánalmasnak tartom, amikor egy előadó kijelenti, hogy az aktuális lemeze a valaha készített legjobbja”

Pontos megjelenési dátummal egyelőre nem szolgált a zenekar, de már biztos, hogy The War To End All Wars címmel érkezik hamarosan a Sabaton új nagylemeze. Az album tematikája ismét az első világháború körül forog majd.

0817sabaton

Bejelentette következő nagylemezét a Sabaton. Akárcsak elődje, a 2019-es The Great War, a The War To End All Wars is az első világháborúval foglalkozik majd. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, a csapat egy rövid videóban harangozta be a kiadványt.

0817sabatonc

Joakim Brodén énekes emellett a The Metal Voice-nak adott interjújában már elárult néhány információt azt illetően, mire számíthat a tábor. „Ez egy Sabaton-lemez – mondta a frontember. – Fejlődő, de nem forradalmi zenekar vagyunk: mindig akad pár meglepetés az albumainkon, de sosem fogunk egy lemezen belül teljesen más dalokat játszani. Egy új album megítélése mindig szubjektív. A magam részéről szánalmasnak tartom, amikor egy előadó kijelenti, hogy az aktuális lemeze a valaha készített legjobbja, és ezt az elkoptatott frázist ismételgetik. Szerintem ezt inkább döntse el a hallgató… Az viszont biztos, hogy miután meghallgattuk az előzetes keverésű verziót a lemezről, a zenekar minden tagja, egymástól függetlenül is azt reagálta, hogy ez valami kurva jól szól! És ilyen még nem fordult elő a Sabaton történetében. Mindenki roppant elégedett a produkcióval. Persze korábban is mindig elégedettek voltunk, de akadtak észrevételek: talán ez, talán az… Most viszont teljesen elégedettek vagyunk.”

További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.