Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Superbutt: az utolsó stúdiós megnyilvánulás

0423sbMint arról már beszámoltunk, a Superbutt egy május 31-ei budapesti koncertet követően más néven folytatja tovább. A csapat ehhez kapcsolódóan egy Schnitt című alapos összefoglaló DVD válogatással zárja karrierjének e szakaszát, amelyhez már egy szöveges videó is elkészült.

„Aki az utóbbi időben járt a Facebook oldalunkon, az már látta, aki nem, annak elmondjuk így, hogy egyrészt van egy új szöveges videónk, másrészt a jelenlegi formánkban hamarosan elbúcsúzunk tőletek, de egy utolsó koncert még jön Budapesten", írja közleményében a csapat. „A helyzet nálunk tehát az, hogy a legutolsó lemezünket megjelentető berlini kiadónál márkatárs Die Vorboten zenekar még tavaly kérdezte meg, hogy nincs-e kedvünk átdolgozni egy dalukat, amit ráadásul németül kellene előadni. És ha már úgy alakult, hogy se németül nem tudunk, se rendesen énekelni, akkor miért ne kössük össze a kettőt, és énekeljünk németül? Hogy az eredményt, a Schneller című dalt mi magunk is megörökítsük valahogy, a Cleaver játék grafikai munkáját is jegyző Eron Mezza összerakott nekünk a dalra egy szöveges videót. Miután pedig mindezt tisztességgel elvégeztük, itt az ideje, hogy végre tényleg békén hagyjunk mindenkit és feloszoljunk. Ez persze azért túl van dramatizálva, mert a jelenlegi felállás együtt marad, és új zenekart indít, és a Superbuttot is jobban szeretjük annál, hogysem örökre sorsára hagyjuk, de a budapesti Akváriumban május 31-én tartandó rendezvény mégiscsak egyfajta búcsúkoncert lesz."

A fenti koncert és a búcsú kapcsán májusban megjelenik majd egy Schnitt című összefoglaló DVD, amin a Superbutt összes lemeze és videója, valamit a tavaly márciusi A38-as koncert anyaga is rajta lesz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.