Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Superbutt: a következő album már más néven jelenik meg

Május 31-én a budapesti Akváriumban lép fel a Superbutt – utána pedig egy ideig valószínűleg nem lehet majd találkozni a csapattal, legalábbis ezen a néven biztosan nem. Hamarosan egy Schnitt című nagyszabású válogatás is jelzi majd az eddigiek végét.

„Hát, eljött ez is – a Superbutt most kicsit szögre akad. Hogy miért, azt egy kommentben olyan jól megbeszéltük valakivel a minap, hogy a legegyszerűbb, ha idemásoljuk”, írja a Facebookon a csapat. „Szóval: az a helyzet, hogy az anyagot, amit most kezdtünk el írni a Superbutt jelenlegi felállásával, már más néven fogjuk kihozni, ha elkészül. Egyrészt azért, mert ahogy egyelőre halljuk, ami jön, az a Music For Animals lemez még kicsit továbbfejlesztett, kísérletezőbb, kovácsattilásabb-nedoluhagyörgyösebb verziója lesz, és annak már valóban alig van köze ahhoz a klasszikus Superbutt-képhez (a Pioneertól a Szájon átig), ami a közönség 90 százalékának fejében él. Másrészt azért, mert a Superbutt névvel szemben léteznek bizonyos kimondott-kimondatlan elvárások, és azt gondoljuk, hogy ez az egyébként tök jó örökség sok szempontból béklyót is jelent a mostani felállás számára, úgyhogy nem biztos, hogy érdemes továbbvinni. Harmadrészt pedig azért, mert lehet, hogy valamit majd ezzel az említett klasszikus-örökséggel is kezdünk talán később, de ehhez első körben az kell, hogy zárjuk le az emúlt négy év tagcserékkel és mindenféle változásokkal tűzdelt időszakát, és mondjuk azt, hogy a Superbuttnak most egy kicsit vége, hogy előre nézhessünk minden területen.”

A csapat hangsúlyozza: azért nincs könnyes búcsú, csak egy „Schnitt” (ahogy a koncertet és az annak apropóján megjelenő DVD-t és összefoglaló lemezt is elnevezték, amin minden valaha megjelent és meg nem jelent anyagunk rajta lesz), vágás, ami után szünet következik, a többit meg majd meglátják. Addig viszont jön még egy lyric video (Schneller), a fent említett Schnitt című lemez és a koncert.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 JamesSmith 2013-04-02 16:46
Egyik legjobb hazai csapat!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.