Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Súlyos, halálos fenyegetéseket kapott Chris Cornell

0211chrissusanŐrizetbe vettek a hatóságok egy seattle-i nőt, aki elég komoly mennyiségű twitteres üzenetben fenyegette halálosan Chris Cornellt, a Soundgarden frontemberét. Az indíték egyelőre ismeretlen, de Cornell máskor is került már hasonló helyzetbe.

A nő kilenc különböző néven, több mint száz twitteres bejegyzésben vizionált Cornell meggyilkolásáról, illetve az énekes tizenhárom éves lányának megerőszakolása is szóba került. Az ügyben az a legérdekesebb, hogy nem először fordul elő hasonló: 2006-ban egy angol férfi már küldött hasonló tartalmú fenyegetéseket Chrisnek és feleségének, Vickynek, amelyben részletesen leírta, miként végez majd velük, illetve két gyermekükkel. 2007-ben szintén fenyegető üzeneteket kaptak egy újabb férfitól, akit állítólag egy nő bérelt fel.

A kép egyből tisztább, ha hozzátesszük: Cornell ex-felesége Susan Silver, a Soundgarden és az Alice In Chains egykori menedzsere (a képen még együtt), aki a válás után szintén nem spórolt a halálos fenyegetésekkel Chris és fia felé, és súlyos, dollármilliós pereskedésbe is bonyolódott az énekessel. Egyelőre nem tudni, hogy a most őrizetbe vett nő azonos-e Silverrel, vagy van-e valami köze hozzá.

 

Hozzászólások 

 
+4 #5 Nornagest 2014-02-11 16:40
"Az énekes 13 éves lányának megerőszakolása is szóba került"

Újabban a pedofília valami elcseszett járvány?!
Idézet
 
 
+1 #4 Wildhearted 2014-02-11 12:54
Miért irritálóak?
Én bírom a hangját, de képen most láttam elöször és
nem ismerem a storyját.
Idézet
 
 
+1 #3 Abracadabra 2014-02-11 12:36
Blikk... Nem érdekel a sok kavarás. Bocs. Nem tudok mindent elhinni a médiának. Egyébként meg nem hinném, hogy a twitteren való írogatásért vették őrizetbe, nyilván volt alapos előkészület is a bűncselekményre vagy bármi más dolog. Magasról tesz a rendőrség a netes bűncselekmények re, nincs elég energiájuk rá, mivel napi rendszerességge l fenyegetőznek az interneten...
Idézet
 
 
+1 #2 Draveczki-Ury Ádám 2014-02-11 10:59
No, hát akkor ennyi, amikor én néztem, még nem találtam nevet :)
Idézet
 
 
#1 Pirkko 2014-02-11 08:02
Honnan szedtétek azt a marhaságot, hogy "egyelőre nem tudni, hogy a nő azonos-e Silverrel"?! Az amerikai sajtóban közlik, hogy a fenyegető nőt valami Elizabeth Waldennek hívják., ráadásul az énekes 13 éves gyereke, Lily, Silver lánya, akivel Cornell nem is nagyon tartja a kapcsolatot. Silver a saját lányát fenyegeti megerőszakoláss al?! Ne már!
(Egyébként ge*iség, de bizonyos szinten érthető. Cornellnél és családjánál (feleség és anyós) kevesebb irritálóbb ember létezik a világon.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.