Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik a Meshuggah, ismét a fedélzeten Fredrik Thordendal

Megkezdte új albumának felvételeit a Meshuggah. Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg az album, de már biztos, hogy a következő ciklusban Fredrik Thordendal is ismét a csapattal tart.

0806meshuggah

„Haladunk”, tette közzé a Meshuggah. „Mint néhányan már kitaláltátok, bevonultunk a Sweetspot stúdióba, és megkezdtük az új album felvételeit. Spoiler: lesz rajta sok torzított gitár, és eléggé ütni fog. De emellett más hírekkel is szolgálhatunk. Szabadon engedtük a turnégitárosunkat, Per Nilssont a vadonba, hogy menjen a maga útján, amerre szeretne. Igazi kiváltság és megtiszteltetés volt vele megosztani a színpadot, és ami még ennél is fontosabb, a közös utazások során remekül összebarátkoztunk. Per, köszönjük. Ijesztő ember vagy! Kérdezhetnétek, hogy miért engedjük vissza Pert egy sokkal állandóbb környezetbe, de a válasz egyszerű. Mert ismét itt van Fredrik Thordendal, aki nemcsak szólózni fog a lemezen, hanem a turnéra is jön majd velünk. Más szavakkal: a zenekar ismét együtt van, teljes hatásfokon.”

A Scar Symmetryből ismert Per Nilsson 2017-ben csatlakozott a Meshuggah soraihoz Thordendal átmeneti utódjaként. A zenekar legutóbbi nagylemeze, a The Violent Sleep Of Reason 2016-ban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#2 extremeblast 2021-03-26 13:48
Ja most esett le, hogy TURNÉ gitáros....akkor nem mondtam semmit :D
Idézet
 
 
#1 extremeblast 2021-03-26 13:42
" Szabadon engedtük a turnégitárosunk at, Per Nilssont a vadonba, hogy menjen a maga útján, amerre szeretne" Milyen szép megfogalmazás a kirúgásra ..egy diplomata de mondhatta volna szebben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.