Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Still Hurts: itt a Therapy? új videója a troublegumosnak ígért új lemezről

0212therapybDisquiet címmel jelenik meg március 23-án a Therapy? új albuma. Andy Cairnsék az előzetes nyilatkozatokban azt ígérik: visszakanyarodtak legsikeresebb lemezük, a Troublegum világához, és az elsőként klipesített Still Hurtsben tényleg ott rejlik az 1994-es klasszikus lenyomata.

Tom Dalgety producerrel rögzítette Newcastle-ban új albumát a Therapy?, akik – kissé talán meglepő módon – legsikeresebb és legkommerszebb anyagukat, a világszerte több mint egymillió példányban elkelt Troublegumot emlegetik a Disquiet kapcsán. „Ismét valami kicsit himnikusabbat akartunk írni", mondja a lemezről Andy Cairns énekes/gitáros. „Tavaly májusban lenyomtuk a Troublegum húszéves megjelenéséhez kapcsolt jubileumi turnét, és nagyszerű volt hallani, amint az emberek végig velünk éneklik a nótákat, meg látni, mennyit jelentenek számukra. Nyilvánvalóan idiotizmus lett volna szimplán megpróbálni újraírni a '94-es albumot, hiszen az egy más korszak volt más zenekari felállással, de mindenképpen az volt a kezdő gondolat számomra a dalszerzés során, hogy vajon mi van ma, húsz évvel később a Troublegum főhősével. A két legutóbbi lemezünk, a Crooked Timber és az A Brief Crack Of Light úgyis kisérletezősebb, változatosabb volt, és már előzőleg is tudtuk, hogy legközelebb kicsit vissza szeretnénk kanyarodni a dalközpontúbb vonalhoz. Vagyis a koncepciót ötletet tökéletesen össze lehetett kapcsolni azzal, amit zeneileg terveztünk."

Az albumra tizenegy dal kerül fel, az első klip, a Still Hurts – a lemez nyitódala – alább máris csekkolható. A zenekar márciustól Nagy-Britanniában kezdi meg a turnézást.

 

Hozzászólások 

 
#1 Bandi 2015-03-05 13:49
Nem is rossz
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.