Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Soulfly: megjelenési dátum és lemezcím

Enslaved címmel március 13-án jelenik meg a Soulfly nyolcadik stúdiólemeze, amelyhez összesen tizennégy dalt rögzített a némiképp módosult felállású zenekar, de a normál verzióra csak tizenegy kerül majd fel ezek közül.

A Chris „Zeuss" Harris producerrel felvett anyag Max Cavalera főhadiszállásán, Phoenixben került rögzítésre. A banda legutóbbi anyagához, a tavalyi Omenhez képest a felállás két poszton is változott: Joe Nunez dobost David Kinkade (Borknagar, Arsis, Malevolent Creation) váltotta, Bobby Burns basszusgitáros helyén pedig Tony Campos pengeti a négyhúrost. A Max – Marc Rizzo kreatív mag szerencsére változatlan. A lemezen olyan vendégek bukkannak majd fel, mint a Devildriver frontember Dez Fafara és a Cattle Decapitation énekes Travis Ryan, de egy hegedűs is színesíti majd a hangzást az egyik dalban. Érdekesség, hogy a Max mostohafiáról, az 1996-ban meggyilkolt Dana Wellsről szóló Revengeance dalban a főnök két vér szerinti fia, Igor és Zyon is felbukkannak, az előbbi vokálozik, utóbbi dobol. Max másik mostohafia, Richie szintén hallatja hangját a dalban.

A csapat tizennégy dalt rögzített a lemezhez (Resistance, World Scum, Intervention, Gladiator, Legions, American Steel, Redemption Of Man By God, Treachery, Plata O Plomo, Revengeance, Chains, Slave, Bastards, Soulfly VIII), de ezek közül csak tizenegy kerül fel a sima verzióra, három a különböző speciális kiadások bónuszaként szerepel majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 M 2011-12-09 23:41
jó kis paraszt számcímeket adtak megint :)
remélhetőleg a zene is hasonló lesz :D
Idézet
 
 
+4 #1 TelekiPál 2011-12-07 19:44
Nagyon várom, qrvajó a Soulfly, koncerten is óriási volt a Dieselben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.