Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Soldier Of Heaven: nézd meg a Sabaton új klipjét!

The War To End All Wars címmel érkezik tavasszal a Sabaton új nagylemeze, amelynek turnéján ismét eljut Magyarországra a banda. Az album tematikája ismét az első világháború körül forog majd, és most közzétették róla a Soldier Of Heaven című dalt.

0817sabaton

Március 4-én, a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a Sabaton következő nagylemeze. Akárcsak elődje, a 2019-es The Great War, a The War To End All Wars is az első világháborúval foglalkozik majd. „Ez egy Sabaton-lemez – mondta Joakim Brodén frontember korábban a The Metal Voice-nak. – Fejlődő, de nem forradalmi zenekar vagyunk: mindig akad pár meglepetés az albumainkon, de sosem fogunk egy lemezen belül teljesen más dalokat játszani. Egy új album megítélése mindig szubjektív. A magam részéről szánalmasnak tartom, amikor egy előadó kijelenti, hogy az aktuális lemeze a valaha készített legjobbja, és ezt az elkoptatott frázist ismételgetik. Szerintem ezt inkább döntse el a hallgató… Az viszont biztos, hogy miután meghallgattuk az előzetes keverésű verziót a lemezről, a zenekar minden tagja, egymástól függetlenül is azt reagálta, hogy ez valami kurva jól szól! És ilyen még nem fordult elő a Sabaton történetében. Mindenki roppant elégedett a produkcióval. Persze korábban is mindig elégedettek voltunk, de akadtak észrevételek: talán ez, talán az… Most viszont teljesen elégedettek vagyunk.”

sabaton_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Sarajevo
02. Stormtroopers
03. Dreadnought
04. The Unkillable Soldier
05. Soldier Of Heaven
06. Hellfighters
07. Race To The Sea
08. Lady Of The Dark
09. The Valley Of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles

A Steel Commanders és a Christmas Truce után most a Soldier Of Heaven is meghallgatható a lemezről. Ha a vírushelyzet engedi, a Sabaton 2022. március 13-án vasárnap Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel a mongol folk metalos The Hu, és a finn Lordi társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 CChutney 2022-01-08 17:54
Idézet - Windir:
Valahol lenyűgöző ez a banda. Egyedül itt szoktam meghallgatni a kirakott új számokat. Mindig meg kell állapítanom, hogy a zene még rosszabb, mint amire emlékeztem.


Egyetértek, de ezzel együtt is ezerszer szerethetőbb jelenségnek tartom őket, mint mondjuk egy Five Finger Death Punch-ot.
Idézet
 
 
#1 Windir 2022-01-08 09:04
Valahol lenyűgöző ez a banda. Egyedül itt szoktam meghallgatni a kirakott új számokat. Mindig meg kell állapítanom, hogy a zene még rosszabb, mint amire emlékeztem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.