Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer-visszatérés: „Ez nem turné, csupán néhány dátum!”

Egyelőre csupán néhány koncert erejéig éled fel a Slayer. Ha hihetünk a zenekarhoz közeli forrásoknak, a két őszi amerikai fesztiválra visszatérő négyes később sem tervez turnét.

slayer_k2019_05

Gyakorlatilag minden metáloldal kommentszekciójában, így nálunk is nagy hullámokat vetett a Slayer őszi visszatérésének híre. A zenekar tagjai a szűkszavú sajtónyilatkozatot leszámítva egyelőre nem kommentálták a történteket, ám a Slayer ügyeiben korábban is rendszeresen megszólaló feleségek megnyilatkozásaiból azért le lehet szűrni ezt-azt. Először Gary Holt neje, Lisa posztolt az Instagramra a témában. „Igen, a hír igaz! – írta. – Izgalmas kaland ez a zenekar és a rajongók számára is. Akik pedig azt mondják, hogy hazudtak, meg hogy biztos elfogyott a pénz, meg hogy ő és ő nélkül ez nem Slayer… remek ötletem van számotokra: ne menjetek el a bulikra! Aki pedig ott volt a legutolsó turnén, és élvezte… nagyszerű! Ez nem turné, csupán néhány dátum! Sokan abban a hitben élnek, hogy ismerik a belsős információkat, miközben fogalmuk sem lehet róluk! Egyszerűen csak örüljetek neki, hogy ez a fantasztikus zenekar játszik idén néhány fantasztikus koncertet! Gyertek el, vagy ne gyertek… A többi senkit sem érdekel!”

Sandra Araya, Tom Araya felesége szintén megnyilatkozott a témában, azt sejtetve, hogy ő is komoly szerepet játszott a visszatérésben. „A trollok kedvéért: Tom valóban felhagyott a zenéléssel. Több mint egy évig zaklattam, mire végre beleegyezett! Megosztottuk a hírt a Slayer nagyszerű menedzsereivel, és a munka többi részét már ők végezték el. Vagyis Tom nélkül elképzelhetetlen lett volna ez az egész, de anélkül is, hogy ne nyúztam volna állandóan ezzel! A drámázásotokkal meg hagyjatok békén! Én nagyon élvezem majd ezt a néhány koncertet, és boldog vagyok, amiért engem is és a rajongókat is szeret annyira, hogy sikerült rávenni a dologra!”

Kíváncsian várjuk a témában a Slayer-ügyben magát szintén rendszeresen exponáló Ayesha King állásfoglalását is…

A zenekar két amerikai fesztiválfellépést jelentett be őszre, egyet a szeptember 22-ei, chicagói Riot Festre, egyet pedig a szeptember 27-ei, louisville-i Louder Than Life-ra. A Slayer az utolsó felállásban lép majd színpadra a bulikon, vagyis a két őstag, Tom Araya énekes/basszer és Kerry King gitáros mellett Gary Holt gitáros és Paul Bostaph dobos játszik majd a bulikon. A bejelentés ténye és időzítése azért is okozott általános döbbenetet, mert a szólócsapatával májusban lemezt kiadó, majd turnéra induló King a Rolling Stone-nak adott nagyinterjújában néhány hete még azt mondta: semmiféle kapcsolatban sem áll Arayával a banda feloszlása óta. Ugyanakkor már akkor sem zárta ki, hogy egy-egy alkalmi bulira ismét összeálljanak.

 

Hozzászólások 

 
#29 Márton 2024-02-26 23:53
Idézet - Sinisterelnök:
A metalfeleségek mindig ilyen röviden tartják a gyeplőt? :D
Ugye nem kell említenem egy bizonyos Gloria Cavalera-t.


Vannak, akik összehoznak dolgokat, vannak, akik szétszakítanak. Az is lehet, hogy Araya otthon ülve dögunalmas, zsémbes öregemberré vált és Arayáné finoman rávezette arra, hogy kezdjen magával még valamit, ami mindkettőjük hasznára válik hosszabb távon.
Idézet
 
 
#28 Sinisterelnök 2024-02-26 22:18
A metalfeleségek mindig ilyen röviden tartják a gyeplőt? :D
Ugye nem kell említenem egy bizonyos Gloria Cavalera-t.
Idézet
 
 
#27 Simon Zoltán papper 2024-02-26 13:33
asszonnya az asszomy kell a pénz lóvéra :) :)....nagylevegő ,kettőt kibírsz Tomika na hamar hamar...meg majd néha néha....különben meg nincs ezzel semmi baj.
aki akar és tud megnézi.....

( viccet félretéve nekem tök mindegy mi a mögöttes ok .....de az hogy a feleségek magyaráznák a megmagyarázhata tlant....az szerintem is nagyon gáz.......persze a kosztpénzt biztosan ők osztják be..na de legalább találnának ki a fiúk valami jó ütős sztorit :) . )
Idézet
 
 
#26 Claudius Oltarimanus 2024-02-25 20:58
Idézet - Eugen:
A Slayer asszonyok miért nem alapítanak bandát?


Nem rossz ötlet egyébként, a hölgyek határozottan csinosak. Sandra szerintem kicsit hasonlít Valentin Szilvire! :-)
Idézet
 
 
#25 Zolika 2024-02-25 20:42
Összefoglalom, amit meg is mondtak: NEM turnéznak többet és lemezt sem készítenek. Fesztivállépése k lesznek. Arayanak és Kerrynek nem feltétlenül kell egymással beszélni, találkozni, mert ezeket az egyedi fellépéseket a menedzsment intézi. Aki akar elmegy aki nem az nem. Ha Európában lesz ilyen esemény remélem eljutok.
Idézet
 
 
#24 Evola 2024-02-25 16:06
Idézet - torta:
Eszem megall, bazmeg, hogy a berzenesz felesegenek az instaja ma mar ugyanolyan szinten kezelt hirforras, mint a hivatalos press release xddddddd

Ilyenkor azert megsuvegelem az ujsagirokat, hogy micsoda otvar dagonyabol szedik ossze a cikkbe valot. En erre keptelen lennek

Csak a buta agymosott felszines sör-virsli ember Insta-zik meg Facebook-ozik.
Idézet
 
 
#23 vova666 2024-02-25 16:05
Mi a metalosok kedvenc rajzfilmje?

Tom és Kerry
Idézet
 
 
#22 torta 2024-02-25 15:55
Eszem megall, bazmeg, hogy a berzenesz felesegenek az instaja ma mar ugyanolyan szinten kezelt hirforras, mint a hivatalos press release xddddddd

Ilyenkor azert megsuvegelem az ujsagirokat, hogy micsoda otvar dagonyabol szedik ossze a cikkbe valot. En erre keptelen lennek
Idézet
 
 
#21 jJakabhe 2024-02-25 15:32
"Kerry King nem Mick Mars vagy Slash" - mondotta volt Kingné Ayesha:
https://www.shockmagazin.hu/hirek/nem-varhato-visszateres-a-slayertol-kerry-king-nem-mick-mars-vagy-slash
Idézet
 
 
#20 Gyalu 2024-02-25 15:27
Idézet - kamikaze:
Idézet - dzsud:
CSATTANÓS VÁLASZT ADTAK A HITELESSÉGET SZÁMONKÉRŐ MAGYAROKNAK!!

Vagy Jon Schaffer meggyőzte Araya feleségét, hogy amikor buli van, Trump mindig elbújik a függöny mögé! :D

Öeülök hogy valakinek van kedve viccelni egy sátánista kannibál maffia bűn tettein és ártatlan emberek meghurcolásán , bebörtönzésén.

A Slayeréknek meg Isten irgalmazzon én imádkozok értük. Régen a metal a férfiak zenéje volt ma meg ......

Kár hogy nem nézik meg kinek a zsoldjába szegödnek.
Idézet
 
 
#19 Warrel Dane 2024-02-25 15:21
Nagyon remélem, hogy tényleg csak pár alkalomról lesz szó a továbbiakban is, mert Holt hiányát az Exodus nagyon megérzi.
Idézet
 
 
#18 shmonsta 2024-02-25 14:38
Tökéletesen össze lett foglalva az egész ügy. Ha érdekel nézd meg, ha nem akkor meg ne nézd meg. Az értelmetlen moralizálástól meg pátoszos metál romantikától nyugodtan megkímélhetsz minket! :)
Idézet
 
 
#17 abigél 2024-02-25 13:58
Már csak Yoko Ono hiányzik ide.
Idézet
 
 
#16 Montsegur 2024-02-25 13:33
Idézet - Márton:
Megint mindenki jobban tudja, mi történt több ezer km-rel távolabb.


Ha több ezer km-rel távolabb tényleg ilyesmiket nyilatkoznak, az innen olvasva is szánalmas...

Sharon Osbourne, Wendy Dio és Gloria Cavalera után újabb jelöltek csinálnak kesztyűbábot a félelmetes metalharcosokbó l... :))) Most már csak azt szeretném tudni, melyik amazon nem engedi még nyugdíjba vonulni a Manowart?!
Idézet
 
 
#15 Gábor2 2024-02-25 12:50
Idézet - queensryche999:
Remélem lesz hologram Jeff. (Ugye nem veszed komolyan?)


Meg egy Lombardo-vudubaba
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.