Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: a menedzser tűzoltásra kényszerült Rubin-ügyben

0806slayerKomoly megdöbbenést váltott ki egy múlt heti interjú, amelyben a Slayer tagjai arról beszéltek, hogy hiába vannak kézzelfogható közelségben az új album munkálatai, jelenleg semmiféle kapcsolatuk sincs Rick Rubinnal. Rick Sales menedzser most igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba, mert Kerry King és Tom Araya alighanem súlyosan veszélyeztette ezzel a folyamatban lévő tárgyalások sikerét eddigi kiadójukkal és állandó producerükkel

„Jeff tragikus halálával és a Slayer utóbbi pár hónapra jellemző hektikus turnébeosztásával egyfajta kölcsönös halogatás jellemezte a feleket azt illetően, hogy beleugorjanak egy hosszabb távú elkötelezettségbe”, írta közleményében Sales. „Ugyanakkor szeretnénk tisztázni azokat a mondatokat, amelyeket Tom és Kerry tett a Fuse-nak adott interjúban. Igaz, hogy a Slayernek jelenleg nincs lemezszerződése, miután egy ideje már leszállították az utolsó albumot az Americannek, amellyel az előző megállapodás értelmében tartoztak nekik. Rick Rubin tavaly új terjesztési szerződést kötött a Universallal, és az American/Universal komoly ajánlatott tett a csapatnak, hogy újra leigazolja őket. Jeff halálának időpontjában a felek a részletekről egyeztettek, és hogy mindenkivel szemben fair módon járjunk el, abban állapodtak meg, hogy egy kis szünetet tartanak a tárgyalásokban, mielőtt bármiről is véglegesen megállapodnának.”

Sales szerint a Slayer szívesen szerződne ismét Rubin cégével, de egyúttal más ajánlatokat is megvizsgálnak, ugyanis számos megkeresés érkezett hozzájuk, miután lejárt az Americannel kötött megállapodásuk. „A zenekarnak mindenesetre szüksége volt némi időre, hogy összeszedje magát, és most megvizsgálják az összes lehetőséget a jövőre nézve. Mindenképpen várjuk az új kezdetet, akármelyik cégnél is ér majd minket.”

A zenekar a mostani tervek szerint januártól már stúdiózik, ez azonban a fenti kavarások ismeretében nem tűnik túl reálisnak.

 

Hozzászólások 

 
+9 #4 Flagellator1974 2013-12-19 17:35
Ha így folytatják, az EXODUS lemeze hamarabb fog kijönni, mint az övék... Azt persze egyáltalán nem bánnám. Mondjuk egy Exhibit C-t.
Idézet
 
 
+3 #3 Sárvári Gábor 2013-12-19 11:44
Ööö . . . Hááááát . . . . . Ez most már tényleg kezd érdekes lenni! Minél érdekesebb kezd lenni, úgy dőlök hátra és kezdek figyelni hogy: Na vajon mi jöhet még?! Kicsit mintha átmentek volna szerencsétlenke désbe. Vagy a fene tudja . . . .
Idézet
 
 
+5 #2 Vanishpower 2013-12-19 10:37
Idézet - kéjsóvár bohóc:
A reklám után visszajövünk...D)


:D :D :D :D :D :D :D
Idézet
 
 
+19 #1 kéjsóvár bohóc 2013-12-19 08:14
A reklám után visszajövünk...D)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.