Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash, Mike McCready és Lita Ford is játszik majd Ace Frehley következő albumán

0817aceSpace Invader címen a héten jelent meg Ace Frehley új nagylemeze, a KISS eredeti gitárosa azonban máris a következő projekten járatja az eszét. A terv egy nagyszabású speciális kiadvány, méghozzá illusztris vendégekkel…

„A következő évünk már erről az anyagról szól majd”, mondta a készülőben lévő, feldolgozásokat és remixeket rejtő albumról Frehley az Arenának. „Nekem is vannak ötleteim, de másoktól is jönnek a javaslatok, és folyamatosan kérdezgetem a barátokat meg a kollégákat arról, milyen nótákat vegyünk fel. Olyan sztárvendégek játszanak majd velem, mint Lita Ford, Mike McCready a Pearl Jamből vagy Slash. Egy ilyen albumot könnyebb elkészíteni, mint egy saját dalokkal teli lemezt, hiszen nincs túl sok dolgom. A nagy stressz inkább az új dalokhoz kapcsolódik, amikhez ugye új gitárszólókat, énekdallamokat meg melódiákat kell gyártani…”

A Space Invader az első album a sorban Ace-től a 2009-es Anomaly óta. A gitáros két társa Chris Wyse basszer (The Cult) és Matt Starr dobos (Burning Rain) volt a stúdióban. A címadó szám alább meghallgatható.

 

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.