Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash lezárta élete Guns N' Roses fejezetét

Slash és Steven Adler is úgy érzik, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame díjátadóval véglegesen lezárult életük Guns N' Rosesszal kapcsolatos fejezete. A két muzsikus azt mondta a Rolling Stone-nak, hogy innentől fogva a jövőre kívánnak koncentrálni.

„Igazából tényleg a szívem legmélyéből szerettem volna, ha összejön a teljes eredeti felállás, és játszik a gálán, még ha közben tisztában is voltam vele, hogy ez legfeljebb vágy maradhat", mondta Slash a Rolling Stone-nak. „De akkor is ezt szerettem volna, amikor először felmerült a lehetőség. Aztán nyilvánvalóvá vált, hogy mindez nem fog megtörténni, én pedig azt mondtam: ó, bassza meg. Elég kiábrándultan éreztem magam, nem is volt kedvem a dologhoz, de sok mindent nem tehettem, hiszen korábban már elígérkeztem, és akkor még úgy tudtam, Axl is ott lesz. Tényleg csak az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy nem jön – na, ez volt az a pont, amikor mind úgy döntöttünk, hogy akkor is elmegyünk, és játszunk."

A gitáros azt mondja, a fellépéssel lezárta magában a Guns N' Roses sztorit. „Semmiféle illúzió vagy csalódottság nincs bennem a Guns N' Roses akármilyen célú összeállásával kapcsolatban. Talán megpróbáltam reménykedni a dologban erre az egy konkrét eseményre, még ha nagy elvárásokat nem is tápláltam az egésszel kapcsolatban. Így, hogy ez a fellépés megtörtént csak és kizárólag a gála kedvéért, tényleg olyan érzésem támadt, mintha lezárult volna ez a bizonyos fejezet."

Nem kizárólag Slash, hanem Steven Adler is így érez a gálával kapcsolatban. „Feladtam a reményeimet a Guns újjáalakulását illetően, és innentől tovább akarok lépni", mondta a lapnak a banda eredeti dobosa. „És ez az utolsó interjúm is, amit valaha Axlről adok. Megmutatta a világnak az igazi arcát, nekem pedig innentől kezdve ennyi volt a dolog. Hálás vagyok, amiért része volt az életemnek abban a periódusban, de ennek vége. Nem vágyom vele közös munkára, és arra sem, hogy tartsuk a kapcsolatot. Olyan volt ez az egész, mintha csak egy nagy súlyt emeltek volna le rólam. Végre kibaszottul szabadnak érzem magam."

Slash új lemeze, az Apocalyptic Love május 21-én jelenik meg, de valószínűleg még a nyáron kijön Steven simán csak Adler nevű csapatának első anyaga is.

 

Hozzászólások 

 
-2 #6 Gavin 2012-05-12 16:59
Slash-nek és Steven-nek is sok sikert, nagyon helyesen döntöttek.
Axl Rózsika meg húzzon haza a kádba vernyákolni, mert 1 húszadrangú énekes is jobb.
Idézet
 
 
+5 #5 kerouac 2012-04-29 19:46
Becsülendő Slashtől, hogy mindezek ellenére igy állt a dolgokhoz...A vicc az, hogy Slash, Duff ( Izzy már jóval hamarabb ) rég megkomolyodtak, és a régi emlékek miatt akarták volna csak a fellépést, és nem vmiféle újjáalakulás miatt, amiről az idióta rocksajtó pletykál...De Axl ha lehet még hülyébb lett az idő múlásával, és annak ellenére sem jött el a gálára, hogy az egész ( most már inkább lejáratott ) Guns n Roses nevet ő viszi tovább ( de minek... ) Ebből is látszik, hogy a tüske ő benne maradt meg, csak épp nem tudom mi értelme van egy életen keresztül dédelgetni a haragunkat. Bár ha ez neki örömet okoz...
Idézet
 
 
+5 #4 heavyervin 2012-04-28 00:44
Erdekelne mennyire futna a szeker ha Axl mas neven lepne fel es nem a G n'R nevet hasznalna
Idézet
 
 
#3 M 2012-04-26 16:36
Idézet - björn:
Sztivi bazeg, ki a faszt érdekelsz te már? :) Annak a súlynak már 1990-ben le kellett volna esnie a válladról :)


Engem az egész GnR nem érdekel :)
De aztán tartsák ezt, mert így már tényleg gyomorforgató lenne, ha mégis összeállnának... A beszólásokat úgysem ússzuk meg ezután sem. :D
Idézet
 
 
#2 Dani 2012-04-26 13:42
savanyú a szőlő
Idézet
 
 
+7 #1 björn 2012-04-26 12:16
Sztivi bazeg, ki a faszt érdekelsz te már? :) Annak a súlynak már 1990-ben le kellett volna esnie a válladról :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.